Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Baileys-t kiadják egy 17...

A Baileys-t kiadják egy 17 évesnek vagy annál kisebbnek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint nem adhatják ki. Az is alkohol.
2012. aug. 26. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
18 alatt még citromos sört sem kaphatsz, mert abban is van 2% alkohol.
2012. aug. 26. 20:49
 3/11 A kérdező kommentje:
a fene egye meg :D
2012. aug. 26. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ez helyfüggő. volt, hogy 17 évesen simán kisétáltam két üveg Ja:gerrel. Múltkor meg csak egy csokilikőrt akartam venni, de a pénztáros néni addig kötötte az ebet a karóhoz, hogy vissza kellett sétálnom a személyimért a kocsihoz. Pedig már 20 éves vagyok:)
2012. aug. 26. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: nagyon ismerős a szitu.

Kártyával fizetek [vállalkozói kártya] kb. 2ezer forintot, kérek egy doboz cigit, kéri a személyit. Mondom neki, hogy kint maradt a kocsiban, itt a slusszkulcs, láthatja a kártyát, hogy nem junior kártya, ne kelljen már kimennem a parkolóba.

Hát nem hagyta.

Oké, hogy személyi meg minden, de mit gondolt, loptam egy kártyát meg egy slusszkulcsot egy doboz cigiért?:D

2012. aug. 26. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
:D ilyenek ezek a pénztárosnénik:)
2012. aug. 26. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, ahol igen, van ahol nem. Törvény szerint nem adhatnák, de sokszor nem kérnek személyit. De velem is előfordult nemrég, hogy édesanyám elküldött vásárolni, vennem kellett sokmindent: nyers húsokat és egy tálca sört a másnapi kerti partihoz, felmosószert, mosóport, kutya macska kaját, felvágottakat, kenyeret. Én is előkészítettem már a hitelkártyát (ezt sem osztogatják ugye csak úgy tizenéveseknek), és nálam is ottvolt a slusszkulcs, mivel azon van annak a bizonyos hipermarketnek a pontgyűjtő kártyája. Na lényeg, hogy a tálca sör volt a szalagon utolsóként, de már az első tételtől kezdve úgy nézett rám, mint valami véres rongyra és már alig várta, hogy belém köthessen. A tálca sörhöz érve kaján vigyorral az arcán bejelentette, hogy "ezt nem adhatja ki". Kérdeztem, hogy és ugyan miért nem? Mondta, hogy mert én még BIZTOS nem vagyok 18 éves. Megköszöntem a bókot és átnyújtottam a személyimet. Forrt a vére, mert akkor egy hete töltöttem be a 18-at. Ekkor jött a kontrázás, még kértem egy karton cigit is, mert hogy az is rajta volt a bevásárlólistámon... :) Ha szemmel ölni lehetne, akkor engem már biztos eltemettek volna. Nem tudom, miért nem tetszettem ennyire a pénztáros néninek, lehet, hogy a 14 centis tűsarkúm miatt, ami rajta már nem biztos, hogy olyan jól mutatna... :D Ja azt azért hozzá tenném, hogy nem is iszok és nem is cigizek, szóval ezek tényleg a szüleimnek kellettek, de úgy gondoltam, erről a néninek nem kell tudnia. :)
2012. aug. 27. 02:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ne a tescoban próbálkozz.
2012. aug. 27. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont, hogy ott próbálkozz. Keress egy fiatal, szétszórt eladott, este fele. Lehetőleg sokan legyenek a sorban. Vagy éppen ellenkezőleg Mikor holt üres a Tesco.
2012. aug. 27. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 voltam amikor ide költöztünk ahol most élünk, és faterom leküldött a boltba, hogy vegyek sört, lementem rakom a pultba, 2 20 év körüli srác volt az eladó, kérdezi az egyik:

- elmúltál 18 éves?

- nem ( jó még kicsi voltam, hogy kamuzzak :D )

A másik közben elkezdi rázni a fejét, hogy mit is kellett volna mondani, aztán végül kiszedték belőlem a varázsszót :D

- akkor, elmúltál 18?

- igen

- na, ez a beszéd

XD :D

2012. aug. 28. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!