Miért van az hogy a Somersby tök kommersz pia sokan még is úgy oda vannak vele?
Én például azt se tudtam, hogy reklámozzák. :D TV-t sose nézek, lehet ezért, egy haverom mondta, hogy milyen jó.
Lementem, vettem és ennyi.
Egy reklámot se láttam, mert ritkán nézek tévét, akkor is rajzfilmet vagy comedy centralt meg dokumentumfilmeket.
Egyszer láttam ismerősnél az ital nevét közösségi oldalra kiírva, aztán láttam a bolt polcán, mondom egyszer az életben belefér. Almásat meg körtéset ittam eddig, az almás nagyon ízlik. Behűtve jó szomjoltó, kicsit el is lazít és finomnak tartom. Ellentétben pl. a Strongbow-val, az is almás, egyszer kóstoltam, förtelem. Na pedig azt aztán tényleg nyomatták (az az almakertes nyilazós reklám...) Kommersznek meg amúgy marhára nem mondanám!
Strongbow katasztrófa.
Utolsó: az áfonyásat is kóstold meg, nekem az a favorit.
A Somersby egy cukros lötty. Az íze, az alsó polcos almalevekét idézi, némi szénsavval. Még nem ittam igazi cidert, de hogy ennek a pancsolmánynak nincs sok köze hozzá, arra fogadni mernék.
Persze jó marketinggel, ezt is ugyan úgy el lehet adni, mint Millert vagy a Coronát csak azokat éppen sörnek álcázzák. Kicsit drágább az átlagtól, de nem vészesen, mert akkor a jómunkásemberek nem tudnák megvenni, így meg pont lehet vele menőzni egy kicsit. Ha pl. 80ft lenne belőle egy üveg, (ami kb. a reális ára) akkor a kereslet szerintem kb. a tizedére esne vissza.
A Somersby akármennyire is cukrozott kannás almabor aromázva, de akkor is finom, könnyen iható. Ne mondja már senki, hogy rosszabb pl. a szénsavas üdítőknél. Majdnem bármelyik ismert üdítőnél finomabb. Semmi köze egy rendes ciderhez, az árát meg közel sem éri meg, de egy csomó ember van, akinek olyan ital kell, aminek csak a hatásán érezni az alkoholt, az ízén nem.
A múltkor nyaraláson 3 decinként 70 forintból sikerült kb. somersby-szintet hamisítanom (asztali fehérbor, almaszörp, vodka, ásványvíz), és jobban fogyott, mint bármi más (pedig a többi italunk se épp szar volt). És nem a Somersby marketingje miatt, meg nem is azért, mert ne lett volna pénz egész héten drágább dolgokat vedelni, hanem mert jó volt.
Egyszer egy haveromnál voltam és ilyennel kínált minket hogy kóstoljuk meg.
Akkor még csak annyit jegyeztem meg hogy valami almás ital és egy fa a jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!