Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen alkoholtartalmú italok...

Milyen alkoholtartalmú italok vannak, amik nem kerülnek sokba és kevéstől is nagyon be lehet rugni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 20:24
1 2
 11/14 Mutant Ninja Pony válasza:
100%
jóformán bármi, csak dúsítsd szódával, úgy hamarabb felszál a fejedbe!
2009. júl. 31. 01:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
természetesen a legolcsóbb ütős pia, az a fröccs, mivel a szénsav felnyomja az agyadba az egészet, egész olcsón előállítható, és ha kevés szódát teszel bele, akkor elég az alkohol is benne és üt is. Főleg úgy üt be igazán, ha kannásbort iszol, de annak meg is vannak a mellékhatásai is
2009. aug. 1. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ha bírja a gyomrod akkor egybe 7-8 vodkát húzz le, engem egyszer elég rendesen kiütött (:
2009. aug. 3. 21:59
 14/14 anonim válasza:
100%
nagyfater/rokon/szomszéd házipálesze,ha lehúzol 5 decit akkor garantált lesz a hatás...én egyszer ezt eljátszottam,nah azóta hanyagolom a töményet,úgy ittam mint a vizet,de szószerint,1 literes fantásüveg szájhoz,és húztam másodpercekig.Utáána 4 napig másnapos voltam...de jó minőségű volt mert a fejem az nem fájt:D
2009. aug. 6. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!