Milyen alkoholtartalmú italok vannak, amik nem kerülnek sokba és kevéstől is nagyon be lehet rugni?
Normális esetben nem azért iszunk alkoholtartalmú italokat, hogy berúgjunk tőle, mert berúgni nem kellemes állapot (szédülés, hányás, eszméletvesztés)...
Csak annyit szoktunk inni, hogy kellemes hangulatba kerüljünk!
Ha éhgyomorra iszol többfélét megkeverve (sör+rum) jól ki tud ütni, garantáltan jóóóó nagyot fogsz hányni, másnap úgy fog fájni a fejed, hogy megőrülsz, kevereg majd a gyomrod, hogy elátkozod a pillanatot is, mikor eszedbe jutott ez a hülyeség... :]
Mire jó ez???
Ha ütni akarod magad akkor éhgyomorra beversz 4 felest ( házi pálinka ) kb 2 perc alatt és rádobsz 2-3 pohár pezsgőt .ha ez nemelég rádobsz 1-2 pohár bort .Én a múltkor feküdtem a részegségtől és olyan érzésem volt hogy egyre jobban gyorsulok forgok és repülők.Persze útánna dobáltam ki a kisvukokat .A jövő hetet is kibas.za belőled .Én amúgy szeretek részeg lenni de csak haverokkal ! Imádom az érzést de csak 2 hónapozta iszom magam káora heti szinten csak 2-3 sört max.Ha nem kevered csak pl : pálinkát iszol másnap nemleszel nagyon másnapos csak ha kevered.Én pl 1 hete megittam 1 üveg pezsgőt ,3 s üveg sőrt plusz egy malibu koktélt .Persze jöttek vukok rendesen de nemfájt semmi tőle másnap.Pezsgővel amugy vigyázni kell akármire iszod végzetes .
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!