Ha kapnál 2ezer forintot és abból kéne berúgnod mit vennél ennyiért? :DDD
Nem amúgy tényleg.
Ha vennénk 1 Royalt, meg 1 Fantát az nálunk 3 embert ütne, de elég komolyan!:D
a pennybe van finom 0.7-es vagy 0.5-ös finom pálinka, 1500-2000 közt van az ára. Én azt venném!!! 38%-os és nagyon finom. Sokkal jobb, mint bármilyen vodka.
Egy üdcsi meg belefér még! (szénsavas "narancs" - 90 Ft/2liter - semmi bajom nincs tőle, azért olcsó, mert cukormentes, és mint tudjuk a cukor k.rv.drága)
1 üveg közepes minőségű tömény, meg 2-3 doboz sör.
A tamponos dolog meg egy olyan orbitálisan béna urban legend, hogy a fülem szétáll tőle. Ez már szimplán ott megbukik, hogy az alkohol nem a végbélben szívódik fel. A másik: ismer valaki olyat aki ezt megcsinálta, vagy csak a haver ismerősének az anyjának a bácsikájának a kishúgáról hallotta, hogy állítólag megcsinálta?
"dugj fel tíz liter teszkós kannást dianás"
:SAD:ASD:A:SD:SA:DSD:DDDDDDDDDDDD Kösz, jobbá tetted a napom :DDD
minálunk a 38% az nem pálinka hanem likőr....
amugy az megint nem pálinka hanem szintetikus lóf*sz, házi a pálinka, bolti az nem sokat ér
"03:02-as csak megsúgom, hogy az alkohol a nyálkahártyán keresztül is felszívódik még hamarab mint, hogy a belekbe jutna, gyakorlatilag már a szádban felszívódik valamennyi, a vékony nyálkahártyán keresztül sokkal hamarabb bejut a véráramba mint a beleken keresztül, na szóval csak ennyi..."
Igen, és ez hogy jött ahhoz amit én mondtam? Neked a szád és a végbeled ugyan az a dolog?
Amúgy van ezzel kapcsolatban is egy urban legend, hogy a szádban tartod a töményet, akkor berúgsz. Na én kb 1 percig érleltem a számban a legundorítóbb, legerősebb, legócskább pálinkát a világon és megmondjam mi történt? Semmi. Haverom az tovább csinálta, ő annyit mondott, hogy kimarta az ínyét, azon kívül semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!