Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit igyak, hogy nagyon berúgja...

Mit igyak, hogy nagyon berúgjak de ne hánnyak? Hallottam ha szénsavasat iszok akkor arra csak szénsavasat igyak stb. Ti hogy vagytok ezzel? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 01:19
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Másfél deci jóféle pálinka + másfél deci royal vodka + egy nagyobb citrom leve, és egy deci whisky.

Totálkár leszel!

2012. júl. 19. 01:28
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Vodkára sör, sörre vodka. Ha már nem tudsz egyenesen menni, nem iszol többet. Mármint aznap.
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne egyszerre húzd le, hanem kb úgy 10-15 perc alatt, és lehetőleg ülve.
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kifogom próbálni a taktikákat :D
2012. júl. 19. 02:03
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
A Royal vodkával csak óvatosan, nálam kegyetlen fejfájást okoz. A Kalinka néha még olcsóbb is, az sokkal jobb.
2012. júl. 19. 02:13
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Én a boros kólára esküszöm. Megiszok belőle két litert és be vagyok rúgva. Sose hánytam még tőle. Viszont mellette mást nem iszok, max egy felest amivel koccintunk a buli elején.
2012. júl. 19. 21:37
 7/9 anonim válasza:
76%
Én volt, hogy összeittam mindent, és nem hánytam csak berúgtam. De egyszer megittam 2-3 deci pálinkát narancslével 15 perc alatt (most hogy írom is rosszul vagyok), na azt ami utána volt nem kívánom senkinek, még az ellenségeimnek sem.
2012. júl. 20. 11:28
 8/9 anonim válasza:
75%

Nekem a legutóbbi tapasztalatom az volt hogy vettünk 3an egy 0,7l-es olcsóbb whiskey-t amit kólával letoltunk majd erre egy 0,7-es jagert szintén kólával és ettől úgy beálltunk mint a gerely. Senki sem hányt pedig fejenként majdnem fél liter töményet ittunk azaz kb 10 felest.

Bátran ajánlom kipróbálásra :DD

jah és ennek összköltsége kb: 7000ft/3= 2333Ft/fő

2012. júl. 20. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a buliban vörösborra ittam a Mihály bácsi házi pálinkájából és kihánytam, de utána úgy kötekedtem, hogy mindenkivel összevesztem és utána nem emlékeztem semmire.
2013. okt. 1. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!