Mit igyak, hogy nagyon berúgjak de ne hánnyak? Hallottam ha szénsavasat iszok akkor arra csak szénsavasat igyak stb. Ti hogy vagytok ezzel? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 01:19
1/9 anonim válasza:
Másfél deci jóféle pálinka + másfél deci royal vodka + egy nagyobb citrom leve, és egy deci whisky.
Totálkár leszel!
2/9 anonim válasza:
Vodkára sör, sörre vodka. Ha már nem tudsz egyenesen menni, nem iszol többet. Mármint aznap.
3/9 anonim válasza:
Ne egyszerre húzd le, hanem kb úgy 10-15 perc alatt, és lehetőleg ülve.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kifogom próbálni a taktikákat :D
2012. júl. 19. 02:03
5/9 anonim válasza:
A Royal vodkával csak óvatosan, nálam kegyetlen fejfájást okoz. A Kalinka néha még olcsóbb is, az sokkal jobb.
6/9 anonim válasza:
Én a boros kólára esküszöm. Megiszok belőle két litert és be vagyok rúgva. Sose hánytam még tőle. Viszont mellette mást nem iszok, max egy felest amivel koccintunk a buli elején.
7/9 anonim válasza:
Én volt, hogy összeittam mindent, és nem hánytam csak berúgtam. De egyszer megittam 2-3 deci pálinkát narancslével 15 perc alatt (most hogy írom is rosszul vagyok), na azt ami utána volt nem kívánom senkinek, még az ellenségeimnek sem.
8/9 anonim válasza:
Nekem a legutóbbi tapasztalatom az volt hogy vettünk 3an egy 0,7l-es olcsóbb whiskey-t amit kólával letoltunk majd erre egy 0,7-es jagert szintén kólával és ettől úgy beálltunk mint a gerely. Senki sem hányt pedig fejenként majdnem fél liter töményet ittunk azaz kb 10 felest.
Bátran ajánlom kipróbálásra :DD
jah és ennek összköltsége kb: 7000ft/3= 2333Ft/fő
9/9 anonim válasza:
Én a buliban vörösborra ittam a Mihály bácsi házi pálinkájából és kihánytam, de utána úgy kötekedtem, hogy mindenkivel összevesztem és utána nem emlékeztem semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!