Jack Daniels Whiskeyről vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Megér e annyi pénzt amennyibe kerül?2012. jan. 9. 17:14
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejon, de a Four Roses a kedvenc amcsi viszkim. Az hogy meg eri e az arat azt neked kell eldontened.
2/11 anonim válasza:
Egyszer ittam kocsmában jéggel, szerintem sokkal jobb mint a piros johny walker, mondjuk drágább is. 5000-5700 között szokott lenni, kivéve a tesco, na meg a kisboltokban, mert ott pofátlanul ráraknak az árára. Mondjuk egyénenként változó, hogy kinek mi jön be, mellé nagyon nem lőhetsz, ha meg nem ízlik küldj nekem privátot és én szívesen elpusztítom.
3/11 anonim válasza:
én szeretem sokkal jobb mint a johnny walker.
4/11 Phoney válasza:
Jobb boltokban most is csak 4000 a 0,7-es üveg, de megér az 5-öt is, ha valakinek bejön a atílusa. Nekem kicsit édes és ízetlen, valahol a coca-colára emlékeztet (mármint viszkihez képest, persze), szóval ha nem jön be a nagy lágyság, akkor egy hagyományos bourbönnel jobban jársz.
5/11 anonim válasza:
Phoney 4000 ezertert 0.7 es jackdanielst legfejjebb ukrajnába kapsz:D interneten is mindenhol legalabb 5000 Ft.
6/11 Phoney válasza:
7/11 anonim válasza:
Fuh hat ennyiert soha nemláttam esetleg 6-7 éve.
8/11 anonim válasza:
Jack a legjobb mind közül magasan! *_*
9/11 anonim válasza:
Phoney: Pesten nincs valahol ilyen olcsó hely ? :D
10/11 anonim válasza:
tescoba szokott lenni kb. 1 évbe 1-szer 4000-ért. Most karácsonykor a müllerbe volt 4000-ért, illetve 4200-ért díszdobozban 2 ajándék pohárral, de egyébként legolcsóbban cba centbe láttam 5000-ért tescoba 5600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!