Hogyan kell pálinkát főzni?
1) Pálinkát Magyarországon csak engedéllyel lehet főzni. Bármilyen kis mennyiséget is.
2)"A zúgfőzdéknek drukkolok,nem az államnak aki a pálinka adójából él." Én meg amondó vagyok, hogy aki nem fizet adót az államnak, az ne tartson igényt az állam szolgáltatásaira se (rendősrég, bíróság, oktatás, egészségügy, utak, földhivatal, önkormányzatok, törvényhozás, honvédelem, fogyasztóvédelem, ÁNTSZ, hogy csak párat említsek), pláne nem "ingyen", mert az neki alanyi jogon "jár".
ennyi balekot... feltesz egy normális kérdést valaki erre jönnek az "illegális" meg "büntetendő" szavak... sok zombi aki nem lát át a szitán, a sok majom ellopja az állam pénzét és nem 10 liter cefre árát!!! ti meg itt nyomjátok a sódert és szidjátok a másikat miközben alanyijogokról dumáltok... hát nem azért de kinek van joga ahoz h milliókat lopjon az államtól és elhúzzon innét büntetlenül mikor már megszedte magát...
Felőlem főzze meg a pálinkáját, nem ettől megy tönkre az ország szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!