Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lehetnék egy kicsit jobban?

Mitől lehetnék egy kicsit jobban?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap nagyon sokat ittam, jól éreztem magam. Csak röhögtem mindenen. Most viszont iszonyat rosszul vagyok, reggel óta nem tudok "felébredni". Nem hánytam, de a gyomrom nagyon rossz, enni nem tudok egy falatot sem.
2012. júl. 1. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
igyál tejet és zuhanyozz le
2012. júl. 1. 15:05
 2/9 anonim válasza:

Ezzel pontosan így voltam én is, csak tegnap. Én hánytam is, de nem nagyon tudtam magammal mit kezdeni. Ahogy telt az idő úgy csillapodott, mára már kutya bajom. Próbálkozzál minél többet sima vizet inni, meleg levest enni esetleg uborkalevet inni, de még egy szelet süti is segíthet.

[link]

[link]

2012. júl. 1. 15:06
 3/9 A kérdező kommentje:
zuhany megvolt, a tejre gondolni se tudok, az segít? Vizet ittam sokat. Köszi a tippeket, egy időre nem nézek piára.
2012. júl. 1. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a tej nem jó... Multkor kétnapos bulin napközbe tejet ittam vagy 2-3 decit. Utána nagyon rossz volt olyan érzésem volt mintha előtte ettem volna meg egy 6 fogásos menüt. Nemtudtam utána se inni, se enni. Nekem ilyenkor a pihenés szokott jó lenni.
2012. júl. 1. 17:32
 5/9 anonim válasza:
Elvileg már jobban vagy, de azért írom.Ha hányni akarsz, akkor körtelé vagy tej.Ha nem akarsz, csak jobban lenni-ami hányás nélkül ilyenkor egész napos küldetés-akkor sok-sok citromos víz, bubimentes, olyan 5 liter egész napra, apró kortyokban.Húsleves leve forrón, ha bírod akkor tésztával.Paradicsomlé vagy kóla (szénsav kikeverve belőle) nyugtatja a gyomrodat.Fejfájásra algopirin vagy aspirin. És ami alap.ha megengedheted ezt a luxust magadnak-elsötétített szobában pihenni minél többet. Ja és legközelebb ne keverd :D
2012. júl. 1. 19:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, hát pihenni nem tudtam, de majd most!!

Ittam tejet, nem jött be. Nem hánytam, de nem is lett jobb.

Kóláztam, és most kialszom magam.

2012. júl. 1. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Kovi ubi! De nekem a gyógysör is abszolúte beválik.
2012. júl. 2. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem ilyenkor az őszibaracklé segít. komolyan!
2012. júl. 3. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a húslevesre szavazok,nálam eddig az vált be a legjobban.

De a kóla is nagyon jót tesz,a cukortartalma miatt.Ilyenkor inkább ne egyél,ellenben sok folyadékot igyál.

2012. júl. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!