Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik alkoholt lenne jó...

Melyik alkoholt lenne jó 7végére? Ami finom is és hamar üt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
porto, szeritem az ütős rumnál nincs jobb egy kis colával kisérve
2009. júl. 8. 20:32
 12/24 anonim ***** válasza:
redbullvodka, mivel a trauin és a koffein erősíti az alkoholt, valamint apálinkaa:D
2009. júl. 9. 18:30
 13/24 anonim válasza:

Én a pálinkát javasolnám. Jól lehűtve, és régi szódásszifonba töltve (még láttam egy boltban olyat), és beleengedve egy patront. A szén-dioxid gyorsítja az alkohol felszívódását, és hamar kiüt. Nagy melegben pedig jól lehűtve 2dl is le lehet nyomi, és teljesen kiüt.

Nekem ez volt eddig a leghatásosabb.

2009. júl. 9. 21:31
 14/24 anonim ***** válasza:
pálinka pálinka pálinka. mellé valami öblítős...lift vagy hasonló netán pár lityi boroskóla.
2009. júl. 10. 14:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Tequila és pezsgő alapú koktél, keress rá neten. A pezsgő azonnal felnyomja az agyadig. (remélem okosan partiztok, és nem valami félresikerült baleset lesz a vége)
2009. júl. 13. 19:34
 16/24 anonim válasza:
jÄger:D
2009. júl. 13. 19:35
 17/24 anonim válasza:
JÄger
2009. júl. 13. 19:35
 18/24 anonim válasza:
JÄGER
2009. júl. 13. 19:36
 19/24 anonim válasza:
Kólavodka. Feles keveréssel. A kóla elnyomja a vodka "ízét", annyit sem lehet érezni, mint a whisky-kóla párosnál. Szóval kólás íz, a szénsavas vodka hatását gondolom nem kell részletezni...
2009. júl. 14. 10:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi a fenének akarod kiutni magadat vagy a barátnodet. Az ivásnak nem az a lényege, hogy kiusson, hanem hogy hangulatot "csináljon".

A kiutésnek van egy hátulutoje is, esetleg a korházban végzed gyomormosással,vagy alkoholmérgezéssel. Ebben a melegben a meleg fog kiutni, ha alkohollal párosítod!

2009. júl. 15. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!