Hogyan csempésztek be piát egy szórakozóhelyre?
Háhá a tamponos dologról eszembe jutott, amikor múlt szombaton áttaperolták a táskám és a kis zsebbe voltak a tamponjaim...és kifogták:D elkezdi húzzam már ki azt a zsebet...Kihúztam kivettem a tamponjaim, elkezdi na erre nem voltam kíváncsi...mondom hát te kérted :D:D Szabályosan kipakolásztam a tamponokat :D
Bocsi az offért :D
Szórakozóhelyre nagyon nem lehet piát becsempészni, igyatok előtte :) Amúgy tényleg qrva drága minden:S
Vannak olyan emberek, akik bélműtét után nem tudnak rendesen WC-re járni és egy tasakba ürítenek, ami a ruha alatt a derekukra van felkötve. Az lapos, van vagy másfél literes és olcsón lehet kapni a gyógyszertárban.
Ha a motozóember fel is fedezi, nem fogja piszkálni!
Én buszon meg ilyen tömegközlekedési eszközökön, utcán úgy szoktam inni, hogy dobozos gyümölcsleves dobozba öntöm át, és úgy azért nem néznek olyan csúnyán az emberre. :D
Becsempészni, hát jó kérdés, de ha így eljutottad odáig, ahogy írtam, ott ha előtte megisszátok, már kitart a hatása, ha benti piára nincs pénzed. (na azért előtte se 5 perc alatt kell bevágni az egészet... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!