Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan csempésztek be piát...

Hogyan csempésztek be piát egy szórakozóhelyre?

Figyelt kérdés
Flaskába, üvegbe? Hogyan lehet, úgy hogy ne vegyék észre? Főleg nyáron, amikor a ruha is kevesebb? Vagy előtte mennyivel isztok, hogy ne menjen ki a hatása? Az jobb ha egyszerre sokat iszol előtte 2-3 órával?

2012. jún. 29. 00:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Ha lány vagy, akkor fogj 1 nagyobb csomag szárnyas betétet. Abba rakhatsz 1-2 fél decis üveget a betétek közé, de előtte csomagold be papírba, hogy ne csörögjön az üveg. Ha van otthon tamponos doboz (56 db-os), abba is fér egy üvegecske. Ha belenéznek a táskádba, akkor a rendezők lesütik a szemüket, zavarba jönnek és nem kérik, hogy pakold már ki az asztalra a tamponokat. Rakj be egy csomag görcsoldót is a táska tetejére.
2012. jún. 29. 20:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Milyen trükkös! :) De fiú vagyok. Hát igen akkor előtte marad, a kérdés, hogy cipeljem végig az utcákon, tömegközlekedésen kézben? Az olyan tré!?
2012. jún. 29. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy fiú vagy, de táskád neked is ugyanúgy lehet...
2012. jún. 30. 01:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Háhá a tamponos dologról eszembe jutott, amikor múlt szombaton áttaperolták a táskám és a kis zsebbe voltak a tamponjaim...és kifogták:D elkezdi húzzam már ki azt a zsebet...Kihúztam kivettem a tamponjaim, elkezdi na erre nem voltam kíváncsi...mondom hát te kérted :D:D Szabályosan kipakolásztam a tamponokat :D

Bocsi az offért :D

Szórakozóhelyre nagyon nem lehet piát becsempészni, igyatok előtte :) Amúgy tényleg qrva drága minden:S

2012. jún. 30. 07:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem probléma én jóba vagyok a kidobókkal szóval megkapom a karszalagot és akik lányok velem vannak azokat nem nézik át.
2012. júl. 1. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek, akik bélműtét után nem tudnak rendesen WC-re járni és egy tasakba ürítenek, ami a ruha alatt a derekukra van felkötve. Az lapos, van vagy másfél literes és olcsón lehet kapni a gyógyszertárban.

Ha a motozóember fel is fedezi, nem fogja piszkálni!

2012. júl. 1. 19:53
 17/17 anonim válasza:
100%

Én buszon meg ilyen tömegközlekedési eszközökön, utcán úgy szoktam inni, hogy dobozos gyümölcsleves dobozba öntöm át, és úgy azért nem néznek olyan csúnyán az emberre. :D

Becsempészni, hát jó kérdés, de ha így eljutottad odáig, ahogy írtam, ott ha előtte megisszátok, már kitart a hatása, ha benti piára nincs pénzed. (na azért előtte se 5 perc alatt kell bevágni az egészet... :D)

2012. júl. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!