Milyen sűrűn szoktál berúgni?
Figyelt kérdés
Milyen piával iszod le magad, ha be akarsz b.szni?2012. jún. 23. 22:02
11/17 anonim válasza:
Pálinka és kísérőnek szóda az kemény, úgy 3-4 feles után normális esetben úgy be vagy kúrva, hogy beszélni se tudsz :D
12/17 anonim válasza:
heti 1 X 1 éve kb,de volt,hogy 2X is egy héten
13/17 anonim válasza:
Nekem volt pár hónpja olyan időszakom, hogy 2hét alatt 4 szer berugtam de van olyan, hogy 4-5hónapig nem iszok
14/17 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Pl a december meg január nagyon húzós volt kb 6szor voltam részeg, azóta egyszer sem. Ha tehetem akkor vagy sört vagy boroskólát iszom meg esetleg egy felest ami mindig más.
15/17 Balanus_concavus válasza:
Hetente 1-2 alkalommal. Sör, boroskóla, viszki, vodka.
16/17 anonim válasza:
Volt olyan időszak , kb. 1 évig , hogy naponta berúgtam
sör illetve whisky .....
De befejeztem azt az életmódot ...
A részegség csak akkor jó , mikor részeg vagy és úgy érzed még inni akarsz mert jó kedved van ...
De mikor másnap nem bírsz tükörbe nézni ....Az nem real ....
17/17 anonim válasza:
hát én elég ritkán de akkor nagyon (Tequila,Vodka,Pálinka,Whsiky)és általába hányással végződik. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!