Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen sűrűn szoktál berúgni?

Milyen sűrűn szoktál berúgni?

Figyelt kérdés
Milyen piával iszod le magad, ha be akarsz b.szni?

2012. jún. 23. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pálinka és kísérőnek szóda az kemény, úgy 3-4 feles után normális esetben úgy be vagy kúrva, hogy beszélni se tudsz :D
2012. jún. 25. 12:42
 12/17 anonim válasza:
heti 1 X 1 éve kb,de volt,hogy 2X is egy héten
2012. jún. 26. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt pár hónpja olyan időszakom, hogy 2hét alatt 4 szer berugtam de van olyan, hogy 4-5hónapig nem iszok
2012. jún. 27. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó. Pl a december meg január nagyon húzós volt kb 6szor voltam részeg, azóta egyszer sem. Ha tehetem akkor vagy sört vagy boroskólát iszom meg esetleg egy felest ami mindig más.
2013. ápr. 14. 23:32
 15/17 Balanus_concavus ***** válasza:
Hetente 1-2 alkalommal. Sör, boroskóla, viszki, vodka.
2013. ápr. 16. 01:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Volt olyan időszak , kb. 1 évig , hogy naponta berúgtam

sör illetve whisky .....

De befejeztem azt az életmódot ...

A részegség csak akkor jó , mikor részeg vagy és úgy érzed még inni akarsz mert jó kedved van ...

De mikor másnap nem bírsz tükörbe nézni ....Az nem real ....

2013. máj. 3. 22:45
 17/17 anonim válasza:
hát én elég ritkán de akkor nagyon (Tequila,Vodka,Pálinka,Whsiky)és általába hányással végződik. 17/F
2013. máj. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!