Milyen sűrűn szoktál berúgni?
Mondjuk kétévente... Öreg vagyok már :D Olyankor koktélozom ill. likőröket (Bailey's, Kahlua) iszom.
29/N
1-2 alkalommal évente. Sajnos mással hülyítem magam, és most azon melózom, hogy azt is visszaszorítsam ilyen évi 1-2 alkalomra.
Ha piázom, társaság, meg hangulat függő.
Nyáron fröccsözni szoktam, mert az frissítő egy kicsit, és szeretem a borokat.
Máskor inkább valami long drinkeket szoktam inni, vagy csak úgy magában töményt, a gyümölcs pálinkákat szeretem, valamilyen kísérővel.
változó. ha évente nézem akkor ebben az évben eddig 4-5ször b*sztam be, 2011-ben meg szerintem olyan 10szer.
igazából nekem attól függ, milyen a lelki állapotom, és hogy körülöttem isznak-e. ha szar a lelki állapotom és körülöttem isznak is, akkor úgy be rúgok hogy reggel azt se tudom hol ébredtem. ha viszont jó a lelki állapotom akkor ügyelni szoktam rá h ne vigyem túlzásba.
ha körülöttem nem isznak, akkor lehet bármilyen szar a lelki állapotom én sem iszom.
mindig mást iszok, de inkább a hígabb léket bírom (sör, bor, vbk, fröccs)
Hetente egyszer. Több variáns van, hangulatfüggő:
pálinka plusz szóda kísérőnek.
Unicum szintén szóda vagy száraz vörösbor
vodka limonádéval
ha meg túrázni megyünk csak bor, de rohadt sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!