az igazi abszint fehérürömből készül, tehát igen, be van tiltva. ami itthon legális, az a feketeürmös változat.
én eddig italboltokban és a tesco-ban találkoztam vele. 70-80 fokos.
de ha már itt tartunk, a spitz rum is 80%-os...
2009. júl. 7. 08:55
22/32 anonim válasza:
Szerintem is az abszint a legütősebb.
Lehet kapni boltban, nem illegális, csak ez nem az az eredeti alapanyagokból készült abszint ami miatt egy jó ideig be is volt tiltva (mivel halucinációt okozott).
Egyébként az abszintot nem töményen szokták inni, hanem megvan neki egy "szertartása", amikor cukor és víz kerül hozzá. Olvass utána mondjuk wikipedián vagy akárhol írd be googleba.
2009. júl. 7. 11:41
23/32 anonim válasza:
Abszint és a házi pálinka..
mindkettő nagyon megütött, főleg a pálinka az egyből butítsa az agyat
ja és fekete abszint erős, azzal vigyáznék.. meg a 90%os tisztaszesz nagyon erős,egyik ismerősömet kórházba vitték mer lenyomta..szal kéész volt
2009. júl. 9. 09:58
24/32 anonim válasza:
A abszint esetében kellő mennyiségtől halucinálsz is.
2009. júl. 9. 17:54
25/32 anonim válasza:
A rum, mert abban a legtöbb a metilalkohol (faszesz). Megtámadja a látóidegeket. Soha ne igyál rumot!
2009. júl. 13. 02:42
26/32 anonim válasza:
A RUM, mert az tartalmazza a legtöbb metilalkoholt (faszeszt). Megtámadja a látóidegeket. Soha ne igyál rumot.
2009. júl. 13. 02:44
27/32 anonim válasza:
bolyhos tösköly 50% os eléggé jól bírom de megittam a l es üvegnek a felét és bevoltam nyomva:D
2009. júl. 14. 04:45
28/32 anonim válasza:
Van nálunkfelé egy igazi nehézsulyú rekorder aminek az a neve, hogy szilvórium, vagyis szilvapálinka. Na, abból legurírasz néhány decibelt, és azonnal rájössz a teremtés nyitjára.De mi kifogtunk rajta.Vagy barátainkkal itatjuk meg, hogy ne legyen mersze megmondani az igazságot,vagy ellenségeinket hallgattasuk el vele. De mindenkáppen mással itatjuk meg.Tisztelettel TA
2009. júl. 15. 10:21
29/32 anonim válasza:
mind üt csak légy fáradt és ne egyél előtte.
2009. júl. 26. 10:35
30/32 anonim válasza:
abszint forewör..:D a legjobb,, a fekete asszem a legvadabb,,,:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!