Hogy helyes kiejtésben? Mohito vagy Mojito?
ma 11:46
Én nem pontoztalak le, de mondanék neked valamit. A kérdező bizonyára nem spanyol nyelvvizsgára készül, mert akkor a kérdése fel sem merült volna. Csupán azt akarta tudni, hogy j-vel, vagy h-val kell ejteni a kérdéses italt. Ellenszenvet válthat ki, ha valaki ilyenkor elkezd anyanyelvi szintű hangképzésről előadást tartani. Nem idevaló!
Kérek engedélyt szégyellni magam, ha valamilyen kérdésre próbálok szakszerű és hiteles választ adni, mert történetesen abban a témában járatos vagyok.Talán okul belőle néhány erre járó. Én is azért bóklászok a válaszok között, hogy néha akadok egy-egy szakértő szakszerű válaszára. Akkor inkább adok egy szimpatikusabb választ: nem mindegy b.meg, hogy ejted? Igyad, ez a lényeg!
No, így megfelel elvárásodnak? Ebben nincs semmi szakszerűség, csak pusztán sztereotip válasz. És talán semmi kérkedő, kioktató nincs benne. Kérek engedélyt a lelépésre!
No, így szalonképesebb?
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a kérdésből...
Köszönöm az értelmes válaszokat, és nem, nekem nem mindegy, ugyanis akkor nem kérdeztem volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!