Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Pina Collada vagy Mojito...

A Pina Collada vagy Mojito koktélok mennyire ütnek be?

Figyelt kérdés
finomak?:D
2011. ápr. 22. 18:57
 1/10 A kérdező kommentje:
vagy ha például ezektől akarok berúgni, elég ha megiszok egy üveggel amit boltokban lehet kapni?
2011. ápr. 22. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szívószállal iszod, be tudsz csiccsenteni. Még csak bárokban kevert koktélokat fogyasztottam, az üvegeset nem próbáltam. Két Sex on the beach és két Pina Colada (meg némi pezsgő) után jó kedvem volt. :)

Amiből könnyen megárt a sok, az a Longisland Ice Tea. Na, amellé nem kellett innom semmi mást, abból hármat, és máris vidám voltam. :)

2011. ápr. 22. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Amit készen lehet kapni finoman szólva sz*r!!

A mojito finomabb!!

2011. ápr. 22. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Háát itt a mennyiség és az összetétel a kérdés.

Én anno a mojitot nem viccelek, volt ilyen célra kis lavórom meg vödröm, na azokba csináltam. 3 liter Rum és nem vízzel, hanem 7up-al engedtem fel, beleb@sztam 1 kilo limeot negyedelve kicsit kinyomva meg két bozótnyi mentalevelet a tescobol.

Méteres szívószálakkal ittuk, de annyi embert egy lakásban még sosem láttam okádni és a párok gyakorlatilag körbecsalták egymást a lakásban...

2011. ápr. 23. 00:19
 5/10 anonim válasza:
64%

Semennyire... amire megártana én megunom...

20/L

2011. ápr. 23. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a long island jobb :) (csak az meg elég drága)
2011. máj. 1. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire, szerintem a pina colada finom, a mojitot annyira nem szeretem de nem rossz:D
2011. máj. 14. 03:55
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
nemigazán.. Főleg hogy a legtöbb helyen kispórolják belőle a legtöbb alkoholt
2011. máj. 14. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
relatív hogy kinek mi a finom. Meg az is hogy kinek mennyire árt meg a pia, ileltve fiú vagy lány vagy-e.
2011. máj. 14. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az otthon keszitett pina coladatol siman. Legalabbis az exem barmixer volt es o nagyon utosen tudta elkesziteni.

Egyeb helyen en max 2-3-at ittam meg egyszerre, azt en epp csak megereztem. De ez nagyon relativ, mert a baratnom viszont pont ennyit ivott velem pont akkor es szo szerint at kellett huznom utana a Petofi hidon, ott ultettem egy orat mire annyira osszeszedte magat, hogy taxit mertem hivni...

2011. máj. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!