A Pina Collada vagy Mojito koktélok mennyire ütnek be?
Ha szívószállal iszod, be tudsz csiccsenteni. Még csak bárokban kevert koktélokat fogyasztottam, az üvegeset nem próbáltam. Két Sex on the beach és két Pina Colada (meg némi pezsgő) után jó kedvem volt. :)
Amiből könnyen megárt a sok, az a Longisland Ice Tea. Na, amellé nem kellett innom semmi mást, abból hármat, és máris vidám voltam. :)
Amit készen lehet kapni finoman szólva sz*r!!
A mojito finomabb!!
Háát itt a mennyiség és az összetétel a kérdés.
Én anno a mojitot nem viccelek, volt ilyen célra kis lavórom meg vödröm, na azokba csináltam. 3 liter Rum és nem vízzel, hanem 7up-al engedtem fel, beleb@sztam 1 kilo limeot negyedelve kicsit kinyomva meg két bozótnyi mentalevelet a tescobol.
Méteres szívószálakkal ittuk, de annyi embert egy lakásban még sosem láttam okádni és a párok gyakorlatilag körbecsalták egymást a lakásban...
Semennyire... amire megártana én megunom...
20/L
Az otthon keszitett pina coladatol siman. Legalabbis az exem barmixer volt es o nagyon utosen tudta elkesziteni.
Egyeb helyen en max 2-3-at ittam meg egyszerre, azt en epp csak megereztem. De ez nagyon relativ, mert a baratnom viszont pont ennyit ivott velem pont akkor es szo szerint at kellett huznom utana a Petofi hidon, ott ultettem egy orat mire annyira osszeszedte magat, hogy taxit mertem hivni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!