Miért történt ez?

Figyelt kérdés

Kb. 1 dl whisky elfogyasztása keverve kólával és a végeredmény:

órákig tartó rosszullét (hányás,szédülés), nagyon fázott (nem volt hideg,más kabátját is odaadtuk), hevesebb levegővétel, fáradékonyság (elaludt többször)..és mindenre emlékszik,nem értjük! :\

Mi történt vele?? Kerestünk magyarázatot,de semmi ..előtte evett valamennyi az érintett,de szerintem érezte volna,ha nincs jól.Nem először fogyasztott alkoholt.

2012. máj. 20. 22:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Reggel 7-kor vett be gyógyszert kb.,de egyik ismerősöm azt mondta,az kiürült a szervezetéből. Elég fura ez az egész..senki sem érti,mi történt.

(Amúgy 55-60 kg a lány)

2012. máj. 22. 16:41
 12/17 anonim válasza:
csak egy kis alkohol mérgezés velem is volt sokszor és pont így éreztem magam ahogy leírtátok :D
2012. máj. 22. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem mégse ürült ki teljesen a gyógyszer.
2012. máj. 24. 08:50
 14/17 A kérdező kommentje:

:\ Nem tudom,pedig gondolom ért hozzá,aki mondta.

Azért köszönöm a normális válaszokat!

2012. máj. 24. 18:41
 15/17 Varga Lazli válasza:
Milyen márkájú volt a whisky? Mert egy idő után, ha nem olyan a fajtája akkor az is megromlik. Esetleg még a barátodnak lehet valamilyen allergiája a whiskyben lévő anyagok egyikére.
2012. máj. 25. 01:14
 16/17 ví-zen válasza:
a kólát bevizsgáltatnám , lehet hogy patkány vizelet került rá, vagy méreg . Ismerősöm az energia itallal járt így.
2012. máj. 31. 05:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Red Label whisky volt.

Az komoly..de,ebből a kólából amúgy mások is ittak,semmi bajuk nem lett..nem érti tényleg senki,hogy mitől lett.

2012. máj. 31. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!