Milyen alkoholos italok vannak? Mik a népszerűbbek? Milyen erősek/tömények? Mivel szokták keverni őket? Melyikből mennyi egy adag? Milyen árban vannak? Melyik milyen alkalomhoz illik (ha van ilyen)? Milyen márkák vannak, azok kb milyen árúak?
A legjobb szerintem a következő sorrend: Tequila(vagy ami a kedvenced nekem a tequila az) utána vodka (vagy fény attol függ mennyire akarsz jót érezni/melyikre van lehetőség) utána absinth (a jó öreg absinthot nem lehet kihagyni) megintcsak vodka(most szerintem jó a sima vodka nem kell a fény) utána porto (a jó öreg portói rum :D) utána pálinka vagy valami ilyesmi párlat(vagy a különböző liquirok pl. nemiroff liquir) és ha még van pénzed/ májad akkor igyálmég amit akarsz de a lényeg hogy a kedvenc piáddal zárj nekem személy szerint tequila. Én személyszerint a 4cl adagokat javaslom(ha iszol igyál rendesen a legkisebb adag a 3cl legyen) ezek a tömények közbe mehetnek a kísérők (sör, bor, boroskóla stb.)
Remélem segítettem de hiddel erre még nem volt panasz.
Utóirat: ha házibuliba vagy ott nem kell tartani ezt a sorrendet. jöhet ami közelvan, decivel, hányásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!