Szerintetek lehet kapni magyarországonjack daniels with honey-t?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne mert én nagyon sok helyen kerestem, sehol nem találtam, igaz ezek csak kis városok voltak de ha valaki tudja, hogy hol lehet írja meg mert nagyon fontos lenne
Köszönöm
2012. máj. 15. 21:08
1/6 Phoney válasza:
Még sehol nem láttam, sőt, olyan képet sem láttam, amin EU-konform címkével palackozták volna. (Az eredeti címkéjével ezt nem nagyon lehet behozni, ahogyan az ízesített Jim Beam-et sem lehetett.)
2/6 Phoney válasza:
3/6 anonim válasza:
Ha az íze miatt kell, vegyél akácmézet piacon, Jack Danielst boltba, aztán próbálgasd az arányokat, sokadik próbálkozásra már biztos ízleni fog ;)
Ha meg pl. ajándékba kellene akkor futár hozza külföldről, de nem lesz olcsó.
4/6 ADAMZ válasza:
Igen, nálam lehet 10.000ftos darabáron! :)
Tel.számom 06-20/2649472
5/6 A kérdező kommentje:
komolyan? :)
2013. márc. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!