Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik üzletben kapható még a...

Melyik üzletben kapható még a JagdFreund keserűlikőr?

Figyelt kérdés
Régen a Pennybe láttam, de már sajnos nem árulnak.

2012. máj. 15. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt már láttam valahol régen, azt hiszem hogy lidl volt, de egyáltalán nem biztos, se az hogy lidl volt, lehet hogy aldi, vagy penny, se az, hogy most is árulnak még, valamilyen Jägermeister utánzat mindig van a pennyben, és a lidlben is, csak nem biztos hogy épp JagdFreund.
2012. máj. 16. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Lidlben, tescoban, pennyben nincs nincs. Azért épp JagdFreundot vennék, mert ez elég jóféle utánzat, és csak ilyen 1700 vagy 1800 ft volt 7dl. Likőr-likőr között vannak azért csúnyán nagy különbségek.
2012. máj. 16. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet már nincs pedig régen tudom hogy valamelyik boltban volt, talán nézd meg az aldiban is. Egyébként ami most van a lidlben az se rossz, egyszer megkóstoltam, és nem sokkal rosszabb mint a Jägermeister, teljesen iható.
2012. máj. 18. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom h azóta találtál e. A pennyben a Jagdschloss van, ami kb ugyanaz, 1600 ft körül
2012. szept. 22. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!