Mi történne, ha valaki egyszerre meginna egyedül egy üveg vodkát?
Figyelt kérdés
Mi történne ha mondjuk egy 18 éves venne egy üveg vodkát és egyszerre meginná az egészet, mint a vizet isszák az emberek miután lefutottak egy maratont...? Csak elméletben érdekel a kérdés :D Ott rögtön elhányná magát? Elájulna? Vagy mi történne.2012. máj. 6. 15:07
11/13 anonim válasza:
Ha szerencséje van, meglátja a Loch-Ness-i szörnyet. Ha nincs, általában csak Szent Péter jelenik meg.
12/13 X0X válasza:
3/11... én pl. nem vagyok alkoholista és nagyon ritkán (csak jeles alkalmakkor)iszom, de a töményet bírom nagyon is, viszont a sörből kevés is "kiüt". Úgyhogy én meg bírnám inni, bár valószínű hogy ennyitől azért már nem lennék jól.... És éhgyomorra azt hiszem egy kisebb alkoholmérgezéshez azért már elég lenne, főleg annak aki kevésbé bírja a töményet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!