Barátnőm édesapjának milyen bort vegyek?
Puhatold ki a barátnődet,hogy az apukája milyen bort szeret!Fehér,vörös...édes,félédes,száraz!!
Mi a kedvence!
Sztem egy Rose bor vörös:)megfelelő lenne!!:)
Finom:D
Borszaküzletbe menj el nézelődni,vannak olcsobbak,és drágábbak...sőt még szép üveggel is rendelkezőek!
Hát,nekem a Sangria nevű bor(vörös) nagyon ízlett....
Szerintem nem lehet nagyon drága.
Én is ajándékba kaptam, és angyon örültem neki... :D
Mi, ha ünnepelünk, vagy valakinek, aki szereti a vörösbort ajándékot vinnénk, akkor a Thummerer Pincészet Tréfli Cuvée borát vesszük, visszük. (Bolttól függően 1800-2200 Ft) A fehér bort annyira nem szeretjük, de a Tokajit azért bevállaljuk, ha nagyon erőltetik :), bár inkább a szamorodnit, mint az aszút.
Egy picit különben tényleg nem árt tudakozódni az "Após" ízléséről, no meg az is lehet, hogy mondjuk nem kedveli, ha valaki szórja a pénzt, akkor nem biztos, hogy sikerül egy nagyon drága borral bevágódni nála. Ha díszdobozost vennél, azt inkább alkalomra ajánlom, pl. ha szülinapja van, vagy névnapja. (Azért ha lehet, "Anyósról" se feledkezz el, sokszor ők a legjobb szövetségesek, ha Apukát kell puhítani! Egy kis bonbon, csokor/szál virág...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!