Mondtok édes röviditalokat?
Figyelt kérdés
pL yagermeister2012. ápr. 17. 21:08
1/9 anonim válasza:
st hubertus, garronne, baileys, bacardi,
2/9 Phoney válasza:
3/9 anonim válasza:
Ja minden likőr édes, azon kívül esetleg pár rum, meg 1-2 Whisky édeskés. A Jack Daniels egy kicsit édeskés, de azért azt sem mondanám konkrétan édesnek.
4/9 anonim válasza:
Puerto Rico-i rum. Fahéjas sütemény illata van, a karácsonyi sütikhez tudnám hasonlítani, de ízre ezt sem mondanám kifejezetten édesnek.
5/9 Phoney válasza:
Az nem puerto rico-i rum, hanem PORTORICO szeszes ital, az osztrák-magyar „belföldi rumok” (utánzatok) utódja/képviselője.
Magyarországon az egyetlen ismert puerto rico-i rum (meglepetés következik) a Bacardi.
6/9 anonim válasza:
Utolsó, nem erre gondoltam...! :-)
7/9 Phoney válasza:
De nem is puerto rico-i rumra, mert nem annak van fehéjassütis íze, hanem az inländereknek.
A Stroh rum a wikis szócikkben csak illusztráció. Nem az az egyetlen márka.
[link] – gondolom süllyedt.
8/9 anonim válasza:
Nem, nem ez az. Nem találok róla képet, de hihetsz nekem, pultos vagyok...
9/9 Phoney válasza:
Én mindent elhiszek, de akkor a márkanevet sem árt megyjegyezned, mert így senki nem tudja, melyik puerto ricó-i rumra gondolsz a 40+ márkából...:) Ez így pont olyan tág fogalom, mint a tokaji bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!