Milyen bort vigyek ajándékba? Lehetőleg édes legyen, és ne túl drága. Vagy vigyek inkább pezsgőt?
Figyelt kérdés
Tanácsokat, ötleteket kérek. Az ár maximum 2000-2500 forint legyen.2012. jan. 19. 12:51
1/5 anonim válasza:
1500 HUF-ért van 3 puttonyos Tokaji Aszú!
2/5 anonim válasza:
Szerintem vigyél inkább pezsgőt, az elegánsabb és mégis olcsóbb, mint pl. a Tokaji Aszú (akárhány puttonyos).
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok: azért írtam, hogy a pezsgőt javaslom, mert például mi nem szeretjük a Tokajit, de a pezsgő jöhet! És több ismerősöm is így van vele.
4/5 anonim válasza:
SAUSKA cuvé 113 2300-ért (minél kisebb a szám annál drágább), vagy valami jobb merlot-t javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!