Milyen megoldást tudtok arra hogy vki jól kiüsse magát piával lehetőleg olcsón? (ha nem olcsó is meghallgatom) Nem ilyen 400ft koccintós magába meg ilyesmikre gondolok, hanem TRÜKKÖK. Nem akarom mindet kipróbálni, csak érdekesség képen kérdezem.
ha még aktuális: leírtad, hogy nagyon tré piákat nem nagyon akarsz inni. akkor az abszintot szerintem hagyd, igazi abszint magyarországon nincs, csak vizezett, színezett, ízesített ipari alkohol, amit nagyon dúrva áron adnak.
Az én módszerem: leisztok félig haverral egy kétliteres fantát (lehetőleg citromos, azzal finom) és feltöltitek kommersz vodkával. Először iszol egy kortyot, majd ő kettőt, aztán te hármat, majd ő négyet, te ötöt... így mentek szépen addig ameddig el nem fogy. Édes, itatja magát, és a szénsav miatt hamar kiüt. Ha nem szereted az ízét, max csak negyed rész vodkát töltsetek bele. Ez a módszer mindennél jobb.
Nem szeretem már a piákat keverni, de volt egy rosszabb korszakom, amikor én is a "kiütésre" "gyúrtam".
Nekem az energiaital-bor kombó jött be, egy doboz energiaital+üveg bor-vagy kettő, esetleg sörrel váltogatva.
Szívet szépen tönkre vágja, én gyakorlatilag alig emlékszem valamire az ilyen alkalmak után, még reggel is részeg voltam.
Ma már nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!