A kannásbor egészségtelenebb, mint a sima bor?
Az orvosok azt mondják egy deci minőségi bor naponta egészséges is lehet.
Szerinted miért nem azt mondják hogy egy deci kannásbor ? :D
A kannásbor vegyszeres alkoholos víz.
A bor meg szőlőből van.
A kannásborokról van egy tévképzet. Manapság egyre több ténylegesen szőlőből készült kannásbor van. Csak sokaknál megvan az előítélet. Persze vannak felmosólé ízű pancsolt borok is... Viszont vannak olyanok is, amik jobbak, mint a párszáz forintos üveges borok (mondjuk itt egy jobb kannát 1000 forint körül értek kb).
Retekben valószínű valami olcsóbb kannást mérnek, vagy vesznek valahonnan bort. Csak egy infó: minőségi, díjnyertes termelői bort lehet kapni 300/literért... Homoki fröccsbort szerintem lehet szerezni nagy tételben 150 Ft/literért--> 15/deci. A 45-ön így a 200%-os haszon is rajta van.
Manapság eléggé ellenőrzik, hogy a borok tényleg szőlőből készüljenek, úgyhogy szerintem amiatt nem kell aggódnod, hogy valami mérget itatnak veled. Jobban félnék a helyedben, hogy hogy van elmosva a pohár, és ki ivott előtted belőle :D Pl. az egerentyűben régen tudtuk, hogy nem szabad pohárból inni, csak üveges piákat kértünk, mert a csövesek után nem biztos, hogy megfelelő lett volna a higénia... :)
Amúgy pl a Koccintós-t sokan szidják, pedig egészen jó, és szőlőből van. Ára is több, mint a legolcsóbbaknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!