Mennyi bortól rúgsz be?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 21:10
11/19 anonim válasza:
Én nagyon jól bírom az alkoholt, bortól még tán sosem rúgtam be. Ahhoz, hogy bortól berúgjak elég sokat kellene innom belőle.
12/19 anonim válasza:
Én nem rúgok be, csak fejfájásom lesz, és jön a róka úgy 3 pohár fölött:)
13/19 anonim válasza:
Hangulatfüggő, de általában a 2. üveg vége felé szoktam érezni... :D 19/F
14/19 anonim válasza:
Nem szoktam alkoholt inni, úgyhogy gondolom már az első pohártól fejre állnék :-)
15/19 anonim válasza:
2-pohar ..( nem vagyok boros tipus de imadom )
De tudod honnan lehet eszre venni, hogy tablttas bor??
Nem legyek koroznek a pohar folott, hanem sirajok....:))
16/19 Zenon válasza:
Én most ittam kábéé 3db decis pohárral,bajom nincs,csak
kicsit bizsereg a fejem! :)))
17/19 anonim válasza:
Az egyik haverom 4 liter boros kólával kezd (fele felébe) ha megyünk buliba és szinte meg sem látszik rajta :)
18/19 anonim válasza:
Az én és a bor állapotától is függ. Mivel, ha csak tehetem, minőséget iszok, az átlag durván két-három liter, de ez nem olyan részegség, hogy beleférek a fugába, csak amolyan holt pont, ahol még spicces vagyok.
19/19 anonim válasza:
És a fent említett mennyiség félédes tokaji furmintra vonatkozik tisztán, illetve forralt bor formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!