Mennyi bortól rúgsz be?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 21:10
1/19 anonim válasza:
Hogyha nem sűrűn iszol, akkor már pár pohártól is sikerülhet. Ha haladó szinten vagy, akkor....akkor nem kérdeznél ilyet.
Függ a bor minőségétől is, például az egri borok nagyon ütősek.
2/19 anonim válasza:
Másfél liter, de ekkor a haverjaim szerint "éppen szalonspicces vagyok"! Hukk!
3/19 anonim válasza:
2 pohártól biztos, de van, hogy 1-től is:D
sajnos nagyon nem bírom az alkoholt 18 évesen se :S
4/19 anonim válasza:
Én hétvégéken 2 pohár (6 dl) boroskólát szoktam inni, már attól hányingerem van, amikor 4-el ittam akkor már anyumat kellett hívni hogy hazavigyen. :(
25/l
5/19 anonim válasza:
Én úgy 2-3 pohártól már spicces vagyok.
6/19 anonim válasza:
Én még semmilyen alkoholtól nem rúgtam be, pedig próbáltak leitatni, de én közben ettem és ittam alkoholmentes üdítőt is (mert így esett jól), és így felszívódott, nem szállt a fejembe. :-)
8/19 anonim válasza:
multkor megittam 5 konyakot 9 krém wiskit 2 borós kolát és nem volt semmi bajom peddig elöször ittam életembe de soha többet nem fogok mert utálom
9/19 anonim válasza:
még nem rúgtam be bortól, de nem is iszok sűrűn , egyszer Tokajban végigpróbáltunk párat:), 8 pohár volt axem, de nem mondanám, hogy berúgtam, mondjuk akkoriban még "edzésben" voltam:D
10/19 anonim válasza:
Én 2 üveg után simán hazabicajoztam, aztán fel szórakozni. De nem azért mert hozzászoktam (nem szoktam inni csak nagyon ritkán) hanem mert elég nagy vok, 193 centi, 90 kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!