Szerintetek nagy mértékben káros, ha valaki a hétvégi buliba iszik sokat? Úgy, hogy a hét többi napján semmit sem
A vörös bor egészséges a vérképzésbán. A sör szintén mert elősegíti a csontképződést Tulajdonképpen minden alkohol ha rövid ha hosszú nem ártalmas sőt még olykor fertőtlenít is.
Ha valaki naponta keveset fogyaszt és persze eszik is akkor nincs baj. Az se baj ha hétvégén elmentek a haverokkal és egy kicsit többet isztok- de csak annyit szabad, hogy spicces légy soha ne többet, mert a máj nem tudja feldolgozni és több jut be a vérkeringésbe és az által az agysejtekhez-- komoly a neuronokat feloldja+ az idegsejtek főleg zsírból állnak.S kinek melyik agy területe érzékenyebb arra fog hatni először.
Magam részéről antialkoholista vagyok ami azt jelenti ünnepekkor 1/2 pohár pezsgő nyáron egy pohár de általában 1/2 pohár pikoló.
Tudni kell ehhez, hogy amikor fiatal voltam a férjem szeretett volna egyszer leitatni --milyen lehetek akkor -- nem sikerült -- pedig a konyaktól a bórtól a pezsgőig mindent ittam -- józan voltam csak a lábaim nem mozdultak. Úgy hogy ölben vitt amíg egy taxi nem jött. azt mondta inkább etet, ruház és akkor olcsóbban megússza.
Nem tudhatjuk ki fia borja volt az ősünk!! mit örököltünk, mennyire vagyunk érzékenyek az alkoholra.
Az én őseim bortermelők voltak évszázadokra visszamenőleg Tokaj mellett. Az apai nagyapám 90 évesen miután leszűrte a bort a pincébe, hazafelé menet "alig járt a lába" mert állítólag csak arra hatott.. bele esett útközbe a hídról a megáradt patakba...s vége.
Szóval vigyázni kell milyen a szervezetünk milyen az idegrendszerünk és azért azt nem árt saját érdekünkben figyelembe venni, hogy meddig akarunk élni. Nagyon könnyű alkoholistává válni! S nagyon könnyű eljutni a delirimi állapotig. S az pedig iszonyú már-- ha meg is marad az illető már csak agyilag egy sérült roncs aki ráadásul bármikor agyvérzést is kaphat --hisz lyukak lesznek az agyban és az erek védtelenek nincs zsírba ágyazva. Több ilyen beteget gondoztam intenziven.
Szóval szórakozzatok érezzétek jól magatokat de mindig ésszel különben is a spicces hangulat az még jó, de annál több már értelmetlen, vagy gusztustalan kiábrándító látvány vagy pedig állattá válik némely ember.- undoritól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!