Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy tudok ioncserélt kakaót...

Hogy tudok ioncserélt kakaót készíteni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 14. 07:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Lehet kapni már ioncserélt kakaóport, de kell hozzá egy ilyen izé. Azt hiszem fedebnek hívják vagy minek.

De én ezzel nem értek egyet. Ez egy újabb divathóbort és fel fog halmozódni a Földön a sok felesleges ion vagy mi, elektron.

2012. márc. 14. 09:05
 12/21 anonim válasza:

Hát én vegyész vagyok de ilyennel még nem találkoztam XD Mi 4 óra alatt 12 köbméter ioncserélt vizet állítunk elő XD De a berendezés kb 250kg :D Reverzo ozmozis a neve magyarán fordított ozmózisos reakció. Egy csomó szűrő meg miegyéb kb 2 millát ér :D ha kell kölcsön adom :D akár egy medencényi kakaót is csinálhatsz ioncserélt vízből XDDDDD

ui: Mivel sóval lágyítják az ioncserélt vizet. Javaslom ne idd magába :D egy az meghajt úgy mint a kisgyerek a simsont. Másrészt a wc papír már luxus cikk XDDD

2012. márc. 14. 10:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem itass a tehénnel ioncserélt vizet, utána fejd meg, tegyél bele kakaót, és tádááám
2012. márc. 14. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Megtaláltam!

[link]

2012. márc. 14. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Benzin kutakon kapható ioncserélt vízből kell kakaót készíteni, és meg is van.

Ha házilag akarod megcsinálni, akkor a csapvizet kevert ágyas műgyantával kell kezelni, és utána kakaót készíteni belőle.

2012. márc. 14. 13:42
 16/21 A kérdező kommentje:
durva, de mi lesz a kakaóban maradt egyéb kiegészítőkkel? gondolok itt a kohósalakra(S) és a pernyére(V). Ha olyan kakaóport használok pl KAKAÓ || S 42,5 S avagy 2.osztályú kakaócement amibe 65%a kakaó 30% a kohósalak és 5% a gipsz a 28 napos szilárdsága pedig 42,5N/mm^2 és még szulfátálló is a cucc? Bazz ez elég durva, főleg ha hidraulikus kötöanyag is egybe...FFFUUUUU
2012. márc. 14. 17:37
 17/21 anonim válasza:
Van egy jó hírem: Te már megittad azt az ioncserélt kakaót, csak annyira kicsinált, hogy nem emlékszel rá. Legközelebb hagyd ki a kohósalakot, és fukusimai tulokvérből és Nagasaki-ról származó édesrozmaring gyökerének levéből készíts elegyet, majd ezt higítsd 15%cc vörösbab héjából préselt kőolajjal. Nah, ha azt megiszod, akkor tuti megfeletkezel az ioncserélt kakaóról...
2012. márc. 14. 22:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem szépen kidolgoztuk ezt a témát.
2012. márc. 14. 22:50
 19/21 anonim válasza:
Bammeg Lipcsei.... :D
2012. márc. 17. 08:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Maja?:D
2012. márc. 17. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!