Lehet kapni már ioncserélt kakaóport, de kell hozzá egy ilyen izé. Azt hiszem fedebnek hívják vagy minek.
De én ezzel nem értek egyet. Ez egy újabb divathóbort és fel fog halmozódni a Földön a sok felesleges ion vagy mi, elektron.
Hát én vegyész vagyok de ilyennel még nem találkoztam XD Mi 4 óra alatt 12 köbméter ioncserélt vizet állítunk elő XD De a berendezés kb 250kg :D Reverzo ozmozis a neve magyarán fordított ozmózisos reakció. Egy csomó szűrő meg miegyéb kb 2 millát ér :D ha kell kölcsön adom :D akár egy medencényi kakaót is csinálhatsz ioncserélt vízből XDDDDD
ui: Mivel sóval lágyítják az ioncserélt vizet. Javaslom ne idd magába :D egy az meghajt úgy mint a kisgyerek a simsont. Másrészt a wc papír már luxus cikk XDDD
Benzin kutakon kapható ioncserélt vízből kell kakaót készíteni, és meg is van.
Ha házilag akarod megcsinálni, akkor a csapvizet kevert ágyas műgyantával kell kezelni, és utána kakaót készíteni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!