Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem tudok tenni semmit...

Miért nem tudok tenni semmit a msőánaposság ellen?

Figyelt kérdés

Oly mindegy mit csinálok, rosszul vagyok. Lehetőségek szerint kialszom magam (4-5 óra), próbálok vacsorázni, esetleg egy kis vízet is erőltetni magamba. Reggel kávé, zuhany, amjd idővel bőséges reggeli, rengeteg folyadékkal, mégis rosszul vagyok. Kvázi délután kezdek el csak mérsékelten szenvedni.

Van valami ötletetek?

2012. márc. 1. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első 2 arra gondolsz szerintem, hogy kutyaharapást szőrivel a másnapot indítsd egy sörrel, vagy egy koktéllal amibe összemixelsz mindenből egy kicsit amit tegnap ittál.
2012. márc. 1. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyébként ha a hányás szintig nem jutok el, akkor csak fáradt vagyok másnap, ha eljutok olyankor meg várom amíg a hányinger teljesen elmúlik, majd megiszok rá kb. 7-8 deci szénsavmentes vizet, olyankor nem vagyok másnapos, eddig ezt egyszer nem teetem meg, olyan szarul voltam másnap, hogy olyat soha többet.
2012. márc. 1. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
arra gondolt az első 2, hogyha másnaposan ébredsz, és beszívsz kicsit, akkor elmúlik a másnap egyrészt a fűtől, másrészt meg attol h nagyon szomjas leszel utánna és nem esik rosszul a víz a gomrodnak, mintha csak simán másnapos lennél és ugye a másnap a kiszáradástól van.
2012. márc. 1. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:
én őszibaracklevet iszom másnaposság ellen, nagyon jó!
2012. márc. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.