Miért nem tudok tenni semmit a msőánaposság ellen?
Figyelt kérdés
Oly mindegy mit csinálok, rosszul vagyok. Lehetőségek szerint kialszom magam (4-5 óra), próbálok vacsorázni, esetleg egy kis vízet is erőltetni magamba. Reggel kávé, zuhany, amjd idővel bőséges reggeli, rengeteg folyadékkal, mégis rosszul vagyok. Kvázi délután kezdek el csak mérsékelten szenvedni.
Az első 2 arra gondolsz szerintem, hogy kutyaharapást szőrivel a másnapot indítsd egy sörrel, vagy egy koktéllal amibe összemixelsz mindenből egy kicsit amit tegnap ittál.
2012. márc. 1. 16:02
12/14 anonim válasza:
Én egyébként ha a hányás szintig nem jutok el, akkor csak fáradt vagyok másnap, ha eljutok olyankor meg várom amíg a hányinger teljesen elmúlik, majd megiszok rá kb. 7-8 deci szénsavmentes vizet, olyankor nem vagyok másnapos, eddig ezt egyszer nem teetem meg, olyan szarul voltam másnap, hogy olyat soha többet.
2012. márc. 1. 16:05
13/14 anonim válasza:
arra gondolt az első 2, hogyha másnaposan ébredsz, és beszívsz kicsit, akkor elmúlik a másnap egyrészt a fűtől, másrészt meg attol h nagyon szomjas leszel utánna és nem esik rosszul a víz a gomrodnak, mintha csak simán másnapos lennél és ugye a másnap a kiszáradástól van.
2012. márc. 1. 16:16
14/14 anonim válasza:
én őszibaracklevet iszom másnaposság ellen, nagyon jó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.