HA én bemegyek egy boltba és veszek alkohol mentes sört .Azt kiadják mert az nem tartalmaz semmit tehát azt egy gyerek is megihatja.nem?
2009. jún. 7. 20:10
1/9 anonim válasza:
Igen, de minek rászokatni???
2009. jún. 7. 20:14
2/9 A kérdező kommentje:
nem csak én szeretem a sört de nem akarok alkoholizálni
2009. jún. 7. 20:15
3/9 anonim válasza:
Én régen alkoholmentes sőrt vittem az osztály kiránduásokra.Nem alkohol olyan mint az üditő csak sőr ize van ( kissé vizes )De ha valaki megiszik kb 10-20 dobozzal az olyan mint ha meginna 1-2 üveggel.
2009. jún. 7. 20:18
4/9 anonim válasza:
kiadják az alkoholost is, én 15 évesen úgy vettem sört az ABCben, hogy mögöttem ott állt a sorban az egyenruhás rendőr, és egy szót se szolt, pedig el voltam készülve egy kiadós lecseszésre.
2009. jún. 7. 20:22
5/9 anonim válasza:
A nagy boltokban (pl. Cora, Interspar) nem fogják kiadni az alkoholmenteset. Van benne 0,1%, ezért nem alkoholmentes.
60 üveg alkoholmentes sört kell meginnod ahhoz, hogy 1 üveg alkoholos sör hatása legyen.
A "Dreher 24" egy viszonylag új alkoholmentes sör, még az alkoholisták se tudják megkülönböztetni az íze alapján az alkoholostól. Szal olyat vegyél, egészséges is.
2009. jún. 8. 12:52
6/9 anonim válasza:
Persze hogy vehetsz alkohol mentes sört, végülis azért alkohol mentes hogy olyan is ihassa aki nem ihat alkoholt, szerintem ezt még a máj betegek is ihatják. Kiadni meg szerintem kötelesek kiadni hisz nem alkoholt veszel. Igazából szerintem az alkoholmentes nem igazán jó, én a helyedbe ha engedik h sörözz, keresnék egy felnőtet de mégis fiatal havert aki megveszi nekem az alkoholosat is:) Finomabb:) én legjobban a citromosat szeretem. (lány)
2009. jún. 9. 23:37
7/9 anonim válasza:
Nem, már nem adják ki, törvény tiltja, hogy kiadják, mivel van benne valamennyi alkohol.
A Dreher 24-nek pedig pontosan olyan íze van, mint bármely más alkoholos sörnek.
2009. jún. 10. 07:29
8/9 anonim válasza:
azért azt megnézem, hogy ki iszik meg 10-20 doboz alkoholmentes sört:D szépen átmosná a veséjét.
Amúgy meg kiadják az alkoholmentes sört, bár abban is van valamennyi alkohol, de nagyon kevés, ennyi erővel az ilyen alkoholos bonbonokat se adhatnák ki:).
2009. jún. 12. 22:23
9/9 anonim válasza:
Én simán megkülömböztetem az alkoholmentes Dreher-t a simától. Ez csak reklám hogy nem lehet megkülömböztetni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!