Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholmentes sört vehet gyerek?

Alkoholmentes sört vehet gyerek?

Figyelt kérdés
HA én bemegyek egy boltba és veszek alkohol mentes sört .Azt kiadják mert az nem tartalmaz semmit tehát azt egy gyerek is megihatja.nem?
2009. jún. 7. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen, de minek rászokatni???
2009. jún. 7. 20:14
 2/9 A kérdező kommentje:
nem csak én szeretem a sört de nem akarok alkoholizálni
2009. jún. 7. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Én régen alkoholmentes sőrt vittem az osztály kiránduásokra.Nem alkohol olyan mint az üditő csak sőr ize van ( kissé vizes )De ha valaki megiszik kb 10-20 dobozzal az olyan mint ha meginna 1-2 üveggel.
2009. jún. 7. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
kiadják az alkoholost is, én 15 évesen úgy vettem sört az ABCben, hogy mögöttem ott állt a sorban az egyenruhás rendőr, és egy szót se szolt, pedig el voltam készülve egy kiadós lecseszésre.
2009. jún. 7. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagy boltokban (pl. Cora, Interspar) nem fogják kiadni az alkoholmenteset. Van benne 0,1%, ezért nem alkoholmentes.

60 üveg alkoholmentes sört kell meginnod ahhoz, hogy 1 üveg alkoholos sör hatása legyen.

A "Dreher 24" egy viszonylag új alkoholmentes sör, még az alkoholisták se tudják megkülönböztetni az íze alapján az alkoholostól. Szal olyat vegyél, egészséges is.

2009. jún. 8. 12:52
 6/9 anonim válasza:
100%
Persze hogy vehetsz alkohol mentes sört, végülis azért alkohol mentes hogy olyan is ihassa aki nem ihat alkoholt, szerintem ezt még a máj betegek is ihatják. Kiadni meg szerintem kötelesek kiadni hisz nem alkoholt veszel. Igazából szerintem az alkoholmentes nem igazán jó, én a helyedbe ha engedik h sörözz, keresnék egy felnőtet de mégis fiatal havert aki megveszi nekem az alkoholosat is:) Finomabb:) én legjobban a citromosat szeretem. (lány)
2009. jún. 9. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem, már nem adják ki, törvény tiltja, hogy kiadják, mivel van benne valamennyi alkohol.

A Dreher 24-nek pedig pontosan olyan íze van, mint bármely más alkoholos sörnek.

2009. jún. 10. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

azért azt megnézem, hogy ki iszik meg 10-20 doboz alkoholmentes sört:D szépen átmosná a veséjét.

Amúgy meg kiadják az alkoholmentes sört, bár abban is van valamennyi alkohol, de nagyon kevés, ennyi erővel az ilyen alkoholos bonbonokat se adhatnák ki:).

2009. jún. 12. 22:23
 9/9 anonim válasza:
Én simán megkülömböztetem az alkoholmentes Dreher-t a simától. Ez csak reklám hogy nem lehet megkülömböztetni
2010. aug. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!