Egy falusi bor, amit a készítésénél köztudottan keményen cukroznak, mennyire ártalmas és mennyire állná meg a helyét egy komolyabb borversenyen?
Minden bort cukroznak!!!!
Minden évben változik a jogszabály,most azt hiszem 1-1.5-tel lehet javítani a maligán fokon.
A mi borunk,már lett ezüstérmes.hogy a szomszéd megyében elvitte zsűriztetni egyik vásárlónk.
(egyébként a "falusi bor"jóval egészségessebb,mint a boltokban,a legalsó polcon árultak,ugyanis azok teli vannak rakva tartósítószerrel,meg színezékkel).A jó bor kinyitva egy idő után megromlik,erre figyelni kell!(ezért kell hűtőben,illetve ha pet palackos,a levegőt kinyomva tárolni,persze nem végtelen ideig.
Egy jó minőségű bor nyerhet verseny,oda kell a termesztésre figyelni,a tőkén minnél kevesebb fürtöt hagysz,annál jobb lesz a minőség!Sok sikert,ha borászkodni akarsz!
Egyébként a falusi borok is be vannak obi-nál vizsgáltatva,nyugudtan elkérheted az engedélyt,ha veszel(ez az első válaszolónak szólt)
Miért?Borecetet készítesz?
Nekünk kékfrankosunk van,aminek bizony kell javítani a fokán.És még egyelőre a cukor az ami a legegyszerűbb (és legális).Mondjuk én meg nem kénezem pl....
"Falusi bor" ???
Én inkább a várositól félnék :D:D
2009-08-30 01:30
Kíváncsi vagyok az ilyen cukorbajnokok hogy a ****ba csináltak volna bort 150-200 éve. mikor még nem létezett elérhető áron cukor.
A végén még kiderül, hogy az alkoholos italokat 150 éve találták ki, mert előtte nem volt mivel cukrozni...no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!