300 Ft alatti üveges bort láttam a múltkor a tescoban. Látott szőlőt? Félek hogy ártalmas.
Figyelt kérdés
Ittam egyébként már máskor is, csak akor nem én vettem meg nem nagyobb mennyiségben, nem volt olyan rossz (vörösbor). Viszont nem tudom hogy káros-e, mint a vacak műanyagüveges kannás borok.2011. júl. 5. 23:33
1/13 anonim válasza:
Vannak normális üveges borok 300 ft körül.
2/13 Phoney válasza:
Nem igazán ártalmas, és látott szőlőt, mivel az olcsó bor előállítása nem éppen drága.
A 2000 Ft/7 dl-nél olcsóbb töményektől sokkal jobban kéne félni.
3/13 anonim válasza:
Azért attól, hogy üveges, még lehet tablettás is. Teszkóban meg... Szóval óvatosan vele!
4/13 anonim válasza:
A legjobb, ha megiszod. Bort inni kell!
Hozd ide nekem, ha nem kell
5/13 anonim válasza:
De az hogy üvegbe töltik és nem PET palackba az már egyfajta igényesség,mellesleg általában rá írják hogy honnan való,míg a flakonos borokra nem szokták.
6/13 anonim válasza:
Flakonos borokra is rá szokták írni. Látszik nem iszol elég bort!
"De az hogy üvegbe töltik és nem PET palackba az már egyfajta igényesség,"
Tökmindegy, ugyanazt a sz@rt tölthetik üvegbe is, attól nem lesz jobb!
Nekem mindegy, én iszom mindkettőt, csak bor legyen!
7/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a legtöbb (talán összes) PET palackos bor SOKKAL károsabb, mint az igényes, ugyanis annyiféle vegyszert tartalmazhat, hogy később, akár néhány év alatt (nem feltétlen alkoholizmus miatt) rámehetnek létfontosságú szerveid (vese, máj..). Nem vagyok annyira mélyen a témában, csak olvastam, hogy valaki így járt, és rendszeresen kezelésre kell járnia (gondolom dializís..) Kinek jó ez?
2011. júl. 6. 00:40
9/13 anonim válasza:
00:17
2 évig csöves boron éltem,szóval ne mondd hogy nem ittam eleget.Fejből mondok neked néhány márkát:Bástya,Cimbora,Koccintós,Múzsa.
Mellesleg a f@sznak trollkodsz.
10/13 anonim válasza:
Azért ha én a Gere Villányi Portuguisert beletöltöm PET-palackba, mert úgy könnyebb szállítani és a fesztiválon kevésébé nyúlják le, attól az még nem lesz egy szar bor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!