Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 18 évesen, mennyire normális...

18 évesen, mennyire normális az, ha minden nap megiszom 1-2-3 sört?

Figyelt kérdés

2012. febr. 19. 00:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Naponta egy pohár vörösbor egészséges.A sörrel is így lehet.
2012. febr. 19. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Napi 1 sör szerintem belefér, annál több azért már kérdéses. Számít a minőség is. Lehetőleg olyat fogyassz, amiben nincs kukoricadara (teljesen felesleges lenne a sörbe, csak hát költséghatékony, meg tükrössé teszi a sört, viszont az ízét lerontja, meg fejfájást okozhat). Plusz még jó pár sör agyon van kénezve, ami szintén nem tesz jót, ez meg nem fog kiderülni, mert nem kell ráírni a címkére.
2012. febr. 19. 11:03
 13/17 Phoney ***** válasza:
Bőven több az ideálisnál, de várhatóan nem ez fog megölni. Mondjuk hosszútávon már megárthat a májnak, és a fejed is tompább némileg, mintha ritkábban innál (tanulás mellett ez nem lényegtelen).
2012. febr. 19. 11:30
 14/17 gabor9 ***** válasza:
hát én is 18 vagyok, de soha nem ittam egyedül sört. Az azért gáz, barátokkal, haverokkal kell piálni buliban, meccsnézéskor, vagy csak sima összejövetelnél. Egyedül az 50 éves alkeszok isznak. Kizárt ha bármikor megveszek 1 üveg sört, hazamegyek és megiszom. Ez gáz...
2012. febr. 20. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha egyedül inni, ha pont nem ér rá egy haverom se, mondjuk én csak péntekenként iszok meg 2-4 sört, kivéve ha buli van, mert akkor ehhez még járul 2-4 deci tömény is. Napi szinten szerintem 1-nél többet ne igyál, csak hétvégén:)
2012. febr. 20. 18:50
 16/17 jin ***** válasza:
0%

cseréld kupicára és páleszre

és még egészséges is maradsz

bá abból elég 1-2

2012. febr. 21. 00:03
 17/17 anonim válasza:
Napi átlag 1 üveg sör az bőven belefér.. inkább naponta igyál meg keveset mint egyszerre sokat, mert nagy mennyiségben káros hatások léphetnek fel... kis mennyiségben viszont még a bornál is egészségesebb ;)
2012. febr. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!