Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet valahogyan edzeni a...

Lehet valahogyan edzeni a gyomromat, hogy jobban bírjam a töményet?

Figyelt kérdés

17-19 éves koromig megittam 4-5 deci töményet egy kis sörrel és semmi bajom sem volt (a bódító hatást leszámítva) , nem voltam másnapos sem.Most 21 éves vagyok.Manapság ha megiszok 2-3 felest meg egy pici sört , másnap hányás lesz a vége.Mitől állt be ez a változás? Mostanában inkább csak sörözök de néha úgy meginnék mellé 1-2 felest , csak nem szoktam mert tudom hogy mi lesz a következménye.

Ivászat előtt és után mindig szoktam enni.

2012. febr. 18. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

A rövidtávú következménye, a rosszullét. Picit távolabbi, de mindenképpen idő előtti pedig a korai, fájdalmas halál. Jó edzést kívánok!

A hivatásos ivók olajat vagy zsírt nyelnek. Ez lassítja a felszívódást, de ez nyilván a te esetedben nem működik. A rosszulléted oka lehet akár az is, hogy a májenzimeiddel már baj van. Úgysem fogadod meg, hogy ne igyál, így ezt nem is tanácsolom. De ne keverj többféle italt, s ne fogyassz alkoholt éhesen. Étkezés közben, után, egy-két pohár bort igyál inkább. Ne többet! Vagy egy üveg sört. Vagy egy felest kaja előtt (De ne helyette!). Írod, hogy szoktál enni előtte, s mégis megárt. Akkor nincs mit tenni. Vagy nem iszol, illetve csak nagyon mértékkel, vagy jön a róka, később a temető.

2012. febr. 18. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Pont tegnap ittam meg 4 deci töményet, és másfél sört, és tök jól voltam:)

17/F

2012. febr. 18. 16:32
 3/3 jin ***** válasza:

én 8 kör páleszel meg minndig teljesen jól vagyok

,bár ez gyakori

csak ennyit megtudok inni

és 15f

2012. febr. 21. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!