Melyik sörök íze hasonlít a Heinekenére?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 22:54
1/10 anonim válasza:
Egyikre sem, mivel az egyik legjobb a Heineken...ami még jó az a Soproni és a Gösser :)
2/10 gabor9 válasza:
Elsővel egyetértek, a Heineken nagyon jó, én még annál is jobban szeretem a Sopronit, Ászokot, de hát ez emberfüggő.:)
3/10 A kérdező kommentje:
Na Gössert még nem ittam! Soproni tényleg jó, Ászok nekem annyira nem jött be. De Heineken abszolút kedvenc :)
2012. febr. 18. 00:44
4/10 anonim válasza:
szerintem kóstold meg a Tuborgot, nincs hasonló íze, de az egyetlen sör amit én még a Heinekennél is jobban szeretek.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi megkóstolom azt is:)
2012. febr. 18. 20:49
6/10 anonim válasza:
nem értem az emberek miért vannak oda a műanyag sörért (igen a heineken)
7/10 A kérdező kommentje:
nem értem az emberek mért nem tudnak a kérdésre válaszolni, senkit nem érdekel a véleményed
2012. febr. 21. 10:59
8/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével, neked ez ízlik és kész. Mondjuk én sokkal jobban szeretem a keserű, komlózott söröket (Pilsner, Budweiser), majd idővel lehet, te is megkedveled. A Heineken inkább nyári melegben ideális. Hasonló amúgy még talán a Stella, vagy a Holsten.
9/10 mustafa33 válasza:
A csehek csak "práškové pivo"-nak hívják, a.m. tablettás sör.
10/10 anonim válasza:
egyetértek a budweiser"-es" emberrel, én is a olyan söröket kedvelem, pontosabban a budweiser a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!