Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Minden létező alkoholos italt...

Minden létező alkoholos italt rossz ízűnek találok. Vajon hülyének néznek?

Figyelt kérdés
nem vagyok antialkoholista így elvek terén, már szinte minden szeszesitalt megkóstoltam, de mind-mind borzalmas ízű számomra. az ismerősök mindig mondták, hogy az lehetetlen, hogy egyetlen egy se ízlik, és mindig kipróbáltattak velem valami újat, valamit ami szerintük oltári finom és mindenki szereti, hát nekem az se ízlett. Úgyhogy... nem iszom már alkoholt. egyszerűen borzalom az íze mindnek, az én szememben. nem tudom ez mennyire normális, pedig ételek terén pl. szinte mindent megeszek, egyáltalán nem vagyok válogatós. remélem nem néznek hülyének/dedósnak.. 25/L
2012. febr. 11. 23:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
Van egy olyan ismerosom aki 10 eve nem iszik semmi italt vagy hasonlokat.Nem kell szegyelni es ne erdekeljen,hogy masok mit gondolnak...nehogymar olyat igyal amit nem szeretsz....es szerintem nem kell megszeresd csak azert,hogy masok ne furcsaljanak vagy hasonlok.Ha nem szereted akkor ez van...attol meg erezheted magad nagyon jol!
2012. febr. 12. 10:08
 12/15 anonim válasza:
Nekem sem ízlik semmilyen alkoholos ital. És álmosítanak is, meg a fejem is elkezd fájni tőlük. Hülyének is néznek mindezért, de nem izgat. Miért igyak olyat, ami rosszul is esik és még csak jól sem érzem magam tőle? :D
2012. febr. 12. 10:27
 13/15 anonim válasza:
Sztem se dedó se hülye csak szerencsés vagy. Ha rászoksz az italra nem biztos h le bírod tenni. Nekem majdnem felborította a családi életem h apa nem bírta letenni az italt miután anyáknak megígérte. Most is iszik és hidd el nem jó látvány amiko úgy néz ki mint egy szerencsétlen nem megy egyenesen és hülyeségeket beszél.
2012. febr. 15. 23:02
 14/15 anonim válasza:
Én se szeretem az alkoholos italokat, épp ezért ahol érem, ott pusztítom!
2012. febr. 16. 15:55
 15/15 anonim válasza:
Lépgy büszke rá, ez igazi kincs a mai világban, én imádnálak ez miatt a tulajdonságod miatt, legalább ezért nem kéne agyonverni. Nem lehet eltűrni az alkesz nőket, rettentő idegesítő jószágok. Kiábrándító, undorító. Én is így vagyok vele, hogy szemét az egész, vagy keserű,vagy savanyú,vagy éget és mar, de semmi jó nincs benne, és még bűzlik is. Soha nem értettem,hogy mit zabálnak annyira rajta a többiek. Ha kinéznek, egye meg a fene őket, majd amikor lepusztulnak, akkor meg én ugrálok a halálos ágyuk mellet röhögve. Ezt így kell felfogni. Egyedül a bayleys aminek bírtam az ízét, de az meg kalória miatt nem preferálom.
2012. jún. 29. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!