Hétvégén házibuliba megyünk, ahova magunknak kellene vinni a piát. Milyen piát vigyek, amit nyugodtan ihatok, nem leszek hót részeg tőle? Csak jól szeretném magam érezni.
Hát a Hubertus nem jó ötlet szerintem. 33%-al azért rendesen üt és ha olyan mint én hogy nem bírja abbahagyni akkor nem lesz jó vége. A bailey's azért jó mert alkohol tartalma tényleg van de finom is, női is és azért kellemesen is fogod érezni magad.
1.voltam
Uh, hubertust nem szeretem egy ideje :D
Barátommal veszünk egy üveg bort, azt biztos megisszuk felesben kólával, plusz barátom venni akar sört, és azt is iszunk.... Nem tudom mennyire jó ötlet... a bacardi breezer viszont jól hangzik! :) köszönöm a válaszokat!
Igyál pezsgőt narancslével keverve. A sört is keverd üdítővel fele felébe kb. Én fantával szoktam, van aki gyömbérrel vagy kólával.
A boros kólával akkor nincs gond, ha vmi olcsóbb kólával iszod, amiben nincs koffein. Pl. tesco cola. :)
A pezsgőt sprite-tal szoktuk inni :D de köszi, kipróbálom azt is! :) Sört még soha nem kevertem itt az ideje azt is kipróbálni! :)
köszi a választ!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!