Főleg Fejérmegye érdekelne,és palackosat szeretnék,tehát nem éttermi kiszerelést.
De ha Pesten tudtok fix helyen,az is jó lenne.Köszönöm!
2012. jan. 18. 09:41
1/9 anonim válasza:
Nem értem! Jobbnál jobb magyar borok vannak minek kell akkor a feltételezhetően méregdrága japán bort venni aminek olyan egetrengető íze sincs.Ja igaz a szusit is istenítik egyesek.
2012. jan. 18. 09:51
2/9 anonim válasza:
Gondolom ki akarja próbálni, vagy csak szereti. Akármi lehet. Nem kell egyből leszólni. Én szeretem a magyar kajákat, de a szusit is istenítem, mert szerintem finom. Egyébként nem tudom hol lehet venni.
2012. jan. 18. 10:33
3/9 A kérdező kommentje:
Sommelier-nek készülök,és tananyagban van a szaké megismerése is.Oké,hogy elméletben tudom,de kóstolni is szeretném.Nem értem,hogy ez miért okoz problémát.Ha le szeretnék vizsgázni,akkor tudnom kell felismerni,ízlelni,és értékelni,valamint bemutatni.Ennyi!
2012. jan. 18. 10:55
4/9 anonim válasza:
Mi fínom egy nyers halban? Épp tegnap láttam a TV-ben a tálalását. A főzés egyik funkciója ízeket kihozni egy ízetlen anyagból ami úgye a pirolízis révén jön létre.Kémia a szakmám!Ha a kávét nem pörkölnék nem lenne kávéíze! Szilveszterre muskotályos pezsgőt vettem és szinte semmi muskotály íze nem volt.
2012. jan. 18. 10:57
5/9 anonim válasza:
"tananyagban van a szaké megismerése is"
Az első felismerés az hogy a víztől ránézésre nem lehet megkülönböztetni.Viszont van többféle szaké készítésre meg alkoholtartalomra is, 15-18%-ig.Érdekes hogy azt írják róla hogy sör, de úgy erjesztik mint a bort.
2012. jan. 18. 11:02
6/9 A kérdező kommentje:
Igen,tudom!Sok érdekességet ír róla a könyvem is,és ezért szeretném megkóstolni!Hol bornak,hol sörnek írja,és több-száz félét említ.
Választ keresve jöttem ide, két link ki is került..
De az, hogy emberek idejönnek és nem segítenek, de bírálnak meg maguknak kikérik, hogy valaki éppen Szakét keres?! Facebookra sem igazán való ez a viselkedés, nemhogy itt... szégyen
Képzeljétek, imádom a magyar borokat és nem igazán rajongok a szusiért, de egy olyan japán udon tészta receptet találtam (amíg nem tudod mi az az udon és nem kostóltad, nem tudod miről maradsz le!), amibe kell szaké, na?! isten leereszkedő felsőbbrendű barmai...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!