Mit tegyek? Félek a részegségtől. Ha majd elhívnak egy buliba, nagyon ciki lesz hogy nem iszom annyit hogy berugjak? Félek hogy akkor majd mindenki: de béna vagy! Stb.13 éves vagyok, és mit tegyek majd akkor?
BeecsKe
igen, tudom, most hogy így mondod, az tényleg hülyeség, csak vannak barátaim(13 évesek) akik viszont tényleg nagyon gyakran isznak őket is ezzel próbáljuk lebeszélni(ketten vagyunk normálisak), ami vagy bejön, vagy nem. mert hát, hogy őszinte legyek, ha valamikor csak egy kis esélyed is van rá, hogy meghalsz(majd jópár év múlva) vagy valami, és egyszer megtetted, nem haltál meg és nem történt semmi, utána legközelebb kétszer is meggondolod, hogy megcsinálod-e, vagy nem, és hát őszintén, azt reméltem, talán frászt kap és eszébe se jut hogy igyon bármit is.
és mellesleg feltűnt már, hogyha valaki ezt egyszer elkezdi, utána nagyon nehezen hagyja abba, 13 éves alkoholistákkal vagyok körülvéve! és nem túloztam... szóval, én csak ezt akartam. és bocs, hogy most meg itt magyarázkodok, de hát na... ha egyszer nem sikerült elsőre normálisan leírnom amit akarok, akkor csak kijavítom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!