A Portorico italról (rum) kigyullad a gyomrunkban? Hogyha igen, mennyi fogyasztás után?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 20:32
11/15 anonim válasza:
A Puerto Rico, Stroh, Bacardi 151, és társai TOPPING rumok, amik főleg "flaming" koktélok összetevői. Nem arra valók hogy magában fogyasszuk, mivel élvezeti értékük kb az aceton, és az ablakmosó folyadék szintjén van.
Egy bármixer.
12/15 J3Tears válasza:
:DDDDDDDDDDD Epic question is epic.
13/15 anonim válasza:
Én imádom a Portorico rumot.
A kulturált fogyasztása igy néz ki:
Egy felest lenyomsz, és várni kell 30 mp-et, aztán érzed, hogy szépen leért a gyomrodba. Csak ekkor szabad inni kisérőt, a legjobb a Coca cola. az innyencek vörösboros cólát isznak kisérőnek.
A második kör lehet ugyanez a recept, de 3cl is elég a Portorico-ból.
Folytatás lehetséges, a megadott recept alapján.
Én mág sosem gyulladtam meg!
Másnaposság nem tapasztalható.
14/15 anonim válasza:
Portoricoi rum 60 fokos nem gyulad ki benned etől erőseb a spic rum ami 80 fokos és etől sem gyuladki a gyomor
15/15 anonim válasza:
Én nem is értem hogy mitől gyulladna ki, se szikra se nyílt láng se olyan hő nincs ott bent ami begyujtana. Benzint iszol akkor se fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!