A Portorico italról (rum) kigyullad a gyomrunkban? Hogyha igen, mennyi fogyasztás után?
Miért? Szikrákat hány a gyomrod, vagy mi?
Micsoda kérdés...
Inkább talán te, kedves kérdező!
Mindeféle városi legendák keringenek olyan emberekről, akikben meggyulladt az alkohol, és csak vizelettel lehetett eloltani. Elmesélnéd nekünk tudatlanoknak, hogy a gyomorban hogyan jut elegendő oxigénhez a lánggal való égéshez? (Ált. isk. 3. o.) Égni ugyan ég, mint minden amit megeszünk, ugyanis az emésztés egyfajta lassú égés.
No és miért pont a 40%-os Portorico rum, a jóféle vidéki 51-52%-os házipálinka miért nem?
:D
Portorico...60% -,-
Köszii!!
Amíg nem nyelsz mellé parazsat, addig nem.
(Amúgy semmi köze a rumhoz, nincs is ilyen ráírva. „Ipari” szeszből és aromából van.)
"Amúgy semmi köze a rumhoz, nincs is ilyen ráírva. „Ipari” szeszből és aromából van.)"
Annyit kell tudni hogy nem ipari hanem finomszeszből ami élelmiszeripari minőség.Minden kommersz ital szeszből és aromából van kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!