Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kapható valamelyik nagyáruházb...

Oyeacch kérdése:

Kapható valamelyik nagyáruházban /Tesco, pl. / igazi pálinka? Tehát nem szeszesital, amiben van 25 százalék gyümölcspárlat, hanem pálinka?

Figyelt kérdés
Példákat is mondhatnátok. Hálás köszönet. Kipróbálnék végre egy igazi páleszt, eddig csak a középkategória jutott. Házit nagyon nem tudok szerezni, bár ha nincs a bótban akkor majd keresek.
2011. dec. 26. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
A fütyülős és a vilmos az biztos nem igazi pálesz, a fütyülősre elvileg 50% adót akartak tenni nov. 1-től mert besorolták az aromás szeszesitalok közé, csak végül mégis csak 5%-ot kapott, mert az utolsó pillanatban változtattak. Szerintem van a tescoban is igazi pálinka, szoktam látni olyat amiből egy 0.35-ös 3-4 ezer Ft akciósan, az szerintem igazi.
2011. dec. 26. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
A tecsóban is vannak igazi pálinkák, csak győzd megfizetni, pl. Hírös, Rézangyal, Panyolai.
2011. dec. 26. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Phoney nak üzenném olyan helyen igyon házit aki ért is hozzá.Az én pálinkáim mindíg jók.
2011. dec. 27. 14:47
 14/19 Phoney ***** válasza:
71%
14:47: ez nem változtat azon, hogy még mindig 1000x egyszerűbb levenni egy Agárdit a polcról (ami JÓ), mint végigkóstolni 20 házit, aztán bemondásra elhinni, hogy ezek között akár egy jó is volt. Egy csomó embert ismerek, akinek attól jó és „igazi” a pálinka, hogyha seggreültet, ha 2 mp hányingert okoz, és/vagy ha elő- vagy utópárlatos, mert azt az ízt szokták meg. Jó házipálinkát az tud keresni, aki tudja, hogy mit keres.
2011. dec. 27. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:
46%
Phoney nak üzenem azért nem kell a házit szidni mert te olyanokét iszod akik csak pancsolni tudnak.
2011. dec. 27. 19:13
 16/19 anonim válasza:
29%
A fütyülős nem számít pálinkának mivel azt hiszem 50% felett számít pálinkának. Ha jót akarsz inni mennyél el egy faluba és ott kérdezz meg egy öregebb ebert ő biztos tud neked segíten :)
2011. dec. 27. 23:16
 17/19 A kérdező kommentje:

tegnap 23:16

Mire értetted az 50et, alkoholfokra?

Tudtommal a pálinka nem 50-nél kezdődik, hanem az a pálinka ami csak gyümölcsből készül, nincs benne más szesz /pl: etanol/, meg aroma.

2011. dec. 28. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:

csak olyant vegyél meg, amire rá is van írva hogy pálinka!

a fütyülős azért fake sokak szemében, mert valóban csak szeszesital. nincs is rajta hogy pálesz. nagy betűkkel rajta vna hogy fütyülős mézes málna. pont. ha valamin ottvna hogy pálinka, akkor az már valóban az. mondjuk most már van a fütyülősnek is rendes pálinkája, még nem kostoltam. agárdi, rézangyal, hírösből is ami rá van írva, újfehértói, ezek rendes pálinkák.

2012. jan. 4. 16:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. jan. 5. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!