Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ma megittam kb.1-másfél liter...

Ma megittam kb.1-másfél liter sört, meg kb.1-1.5 dl unicum nextet. Ez mennyire számít szerintetek soknak?

Figyelt kérdés
Kb. 65-70 kiló vagyok( bár a 70 eléggé irreális). Ez mennyire számít soknak? Elég rövid idő leforgása alatt ittam meg, volt egy heinekes, jó sok Arany Ászok, meg kb. másfél-nagyon max két deci unicum. Ez szerintetek soknak számít?
2011. dec. 24. 23:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy-egy alkoholos kilengésből a máj tud regenerálódni, kb 10 nap alatt, de ha ezt a mennyiséget rendszeresíted, kb. 10 éved van hátra.

Tudom, oké...hogy mindeninek van egy alkoholizáló öreg bácsi példaképe, akire felnéz, hogy még mindig él, pedig...blabla...

A rossz hír az , hogy mi nem a bácsi genetikai háttetével, és fokozott alkoholbontó képességével rendelkezünk, ez az emberek 2%-ára jellemzö.

Mi esélyesen beisszuk magunkat a májzsugorba, az elbutulásba , a halálba.

2012. jan. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!