Hogyan részegedjünk okosan?
Elsősorban minőségi italokat kell inni.
Másodsorban el kell dönteni,hog mit is akarsz. Bort vagy sört?Vodkét,pálinkát,hubertust? Azt idd akkor egész este. Nem érdemes keverni őket,mert akkor jönnek a mellékhatások.
Aztán elalvás előtt húzz le egy üveg parádi vizet, az tuti helyrerak reggelig.
Nem tudom, mennyi valóságalapja van bizonyos városi legendáknak, de már hallottam pár bizarr módszert, amik elkerülik az alkohol gyomorba jutását és az ezzel járó teljesítmény vesztést :D
Ezek főleg felszívódással kerülnének be a vérkeringésbe és elkerülnék a májat (legalábbis elsőkörben), ezért talán nagyobbat ütnének. Ilyen pl a szembe permetezett vodka, vagy az alkohollal történő beöntés (OMG!!! XD ). Vagy hallottam még olyat is, hogy a csövesek dianás cukrot tolnak fel, mint egy kúpot...
Ezektől talán nem hányna az ember, de én inkább maradnék a hagyományos módszereknél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!