A tequilát ugye sóval és citrommal isszuk de van még ilyen érdekes ivészati szokás és melyik az?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 21:17
12/16 anonim válasza:
a pályinkát isszák úgy is, hogy egy félbevágott, félig kikapart almába töltik, kicsit állni hagyják, megisszák a pálinkát, és aztán az almát, ami átvette a pálinka ízét :)
13/16 anonim válasza:
silver:só,citrom
gold:narancs,fahéj:)
14/16 Phoney válasza:
Az (igazi) abszintot kockacukron át (vagy cukor nélkül) vizezzük fel jéghideg, lassú vízsugárral, hogy minél szebb louche-t (tejesedést) adjon.
(Ennek egyik oka, hogy a rendes változatot 55% v/v alatt nem lehet tárolni. A cukorégetős módszer "kitalált hagyomány", a '90-es évekből származik.)
15/16 anonim válasza:
Az egy Marha nagy félreértés hogy a tequilát só citrommal isszák.
Itt Európában iged csak épp Mexico-ban nem hallotak erről még soha. Ők egyszerűen kitöltik egy felespohárba, majd egy másikba ugyan annyi paradicsomlevet töltenek. Egymás után gyorsan lehúzzák mind2-t és nem marad semmi szar utóíz, csak a paradicsom.
Higgyétek el ettől úgy lehet berugni hogy nem csak paradicsomot érzel a szádban.
16/16 Phoney válasza:
A jó tequila után magában sem marad szar utóíz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!