Hogyan higithatnám a sűrű, vastag alma-, ill. körtecefrémet?
Figyelt kérdés
Az almát és körtét, november végén kezdtem erjeszteni, cukor és élesztő hozzáadásával. Szépen erjed, kivéve azt, hogy nagyon sűrű, pépes jellegű, nem enged levet.2011. dec. 4. 10:32
1/2 anonim válasza:
vízzel szokták,arányosan,az általad kívánt illetve a pálinkafőzdék számára a törvényben előírt maximális alkoholfokig(egy bizonyos fok alatt,illetve felett nem adhatnak ki páleszt hivatalosan)
2/2 doboszoli válasza:
A kérdező CEFRÉT akar hígítani.
Egyszerűen vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!