Jagermeisterben van 43 féle gyógynövény. Ér valamit egészség szempontjából?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 21:25
1/7 anonim válasza:
Ér hogyha valaki mértékkel fogyasztja mint a gyomor keserűket.
2/7 A kérdező kommentje:
Természetesen a mértékletes fogyasztásra értettem.
2011. dec. 3. 21:31
3/7 Phoney válasza:
Érhet egy keveset (felesenként lényegesen kevesebb növényt használnak hozzá, mint egy csésze gyógyteához), de legfeljebb véletlenül, mivel ezeket az ízük alapján válogatták össze.
A mai gyomorkeserűk közt egyről sem tudok, amit ne eleve élvezeti cikknek hoztak volna létre. Persze a fele azt terjeszti magáról, hogy udvari orvos, szerzetesek, egyebek találták fel a receptjét réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, de ez általában kamu. (Az Unicum pl. simán lemásolta a 20 évvel korábban megjelent Bénédictine marketingjét.)
4/7 anonim válasza:
Mindenképpen ér az egészség szempontjából sokat, lásd a Svéd cseppet.
5/7 Phoney válasza:
A svédcsepp nem keserűlikőr.... abból igyál meg 4-5 felest, össze is sz*rod magad.
6/7 anonim válasza:
Biztosan.. én tavaly télen beteg lettem, és 2 hónap állandó orrdugulás, köhögés után, jól sikerült beitaloznom egy bulin, Jager-el, és pár nap múlva semmi bajom nem volt. :)
7/7 anonim válasza:
A gyógynövény igen, de az alkohol nem.Ha már gyógynövényes készítményt fogyasztanál inkább igyál herbateát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!