Hallottam, hogy ha pl.tányérba beleöntöd a vodkát és kanállal lassan iszogatod, akkor jobban fog hatni. Ez igaz? Vagy akkor hat jobban, ha egyből exölöd?(egyből lehúzod)??? Minél jobban be akarok állni, segítsetek :DD
2011. nov. 24. 17:01
1/10 anonim válasza:
Pár napja olvastam, hogy a brit tinik között az dívik, hogy vodkával beitatott tampont helyeznek föl a vaginába ill. a végbélbe. Állítólag gyorsabban hat és nem érződik a szaga sem. Hogy aztán mit fog okozni az alkohol az illető helyeken? Mire megtudják, késő lesz valószínűleg.
2011. nov. 24. 17:09
2/10 A kérdező kommentje:
oké ezt azért inkább nem próbáljuk ki!XD
2011. nov. 24. 17:12
3/10 anonim válasza:
Piszok egyszerű! ne egyetek előtte semmit! éhgyomorra kell ez a trükk, azután lehet mixelni is sör bor seri viszki anyám tyúkja! :D
2011. nov. 24. 17:34
4/10 anonim válasza:
Vodka+energiaital :D ettől rugtam be kegyetlenül múlthéten.
2011. nov. 24. 17:41
5/10 anonim válasza:
A szádban tartod, lassan iszod, éhgyomorra, szénsavas itallal.
2011. nov. 24. 17:57
6/10 anonim válasza:
Trisztán...:)
2011. nov. 24. 18:03
7/10 anonim válasza:
Nem kell ehhez trükk veszel egy 7dl vodkát bekevered 2l almával naranccsal vagy amivel akarod és megiszod szerintem garantált a hatás.
2011. nov. 24. 19:47
8/10 anonim válasza:
Ha amit az elso irt(vodkastampon) mar en is hallottam csak orosz prostikkal es azert kell h ne erzodjon a szaga h a kuncsaft ne szagolja de azert a hatas meg legyen hiszen nem a legfelemelobb hivatas.
Bar ha ennek a tortenetnek enyi "feldolgozasa" van lehet h nem is igaz, ha valaki probalja irja meg hogy ment XD
2011. nov. 25. 14:16
9/10 A kérdező kommentje:
na asszem beb@szunk holnap :DDDD
2011. nov. 25. 14:28
10/10 anonim válasza:
ez az egész úgy ahogy van BAROMSÁG!!!
nem hat jobban. maximum gyorsabban.
a nyálkahártyán előbb szívódik fel mint gyomorban, tehát ha te a szádban tartogatod, előbb lesz a véralkoholszinted x%os egy felestől mintha lehúznád.
de ugyan annyi lesz a véralkoholszinted, tehát nem b.szol be jobban, csak előbb. kortyolgathatod, lehúzhatod, a seggedbe dughatod, fölcsíkozhatod és fölszívhatod, ugyan az lesz a hatása.
a hülyeségeket ezzel kapcsolatba meg felejtsétek el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!