Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy hat jobban a vodka?

Hogy hat jobban a vodka?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy ha pl.tányérba beleöntöd a vodkát és kanállal lassan iszogatod, akkor jobban fog hatni. Ez igaz? Vagy akkor hat jobban, ha egyből exölöd?(egyből lehúzod)??? Minél jobban be akarok állni, segítsetek :DD
2011. nov. 24. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Pár napja olvastam, hogy a brit tinik között az dívik, hogy vodkával beitatott tampont helyeznek föl a vaginába ill. a végbélbe. Állítólag gyorsabban hat és nem érződik a szaga sem. Hogy aztán mit fog okozni az alkohol az illető helyeken? Mire megtudják, késő lesz valószínűleg.
2011. nov. 24. 17:09
 2/10 A kérdező kommentje:
oké ezt azért inkább nem próbáljuk ki!XD
2011. nov. 24. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Piszok egyszerű! ne egyetek előtte semmit! éhgyomorra kell ez a trükk, azután lehet mixelni is sör bor seri viszki anyám tyúkja! :D
2011. nov. 24. 17:34
 4/10 anonim válasza:
Vodka+energiaital :D ettől rugtam be kegyetlenül múlthéten.
2011. nov. 24. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
A szádban tartod, lassan iszod, éhgyomorra, szénsavas itallal.
2011. nov. 24. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Trisztán...:)
2011. nov. 24. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez trükk veszel egy 7dl vodkát bekevered 2l almával naranccsal vagy amivel akarod és megiszod szerintem garantált a hatás.
2011. nov. 24. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha amit az elso irt(vodkastampon) mar en is hallottam csak orosz prostikkal es azert kell h ne erzodjon a szaga h a kuncsaft ne szagolja de azert a hatas meg legyen hiszen nem a legfelemelobb hivatas.

Bar ha ennek a tortenetnek enyi "feldolgozasa" van lehet h nem is igaz, ha valaki probalja irja meg hogy ment XD

2011. nov. 25. 14:16
 9/10 A kérdező kommentje:
na asszem beb@szunk holnap :DDDD
2011. nov. 25. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:

ez az egész úgy ahogy van BAROMSÁG!!!

nem hat jobban. maximum gyorsabban.

a nyálkahártyán előbb szívódik fel mint gyomorban, tehát ha te a szádban tartogatod, előbb lesz a véralkoholszinted x%os egy felestől mintha lehúznád.

de ugyan annyi lesz a véralkoholszinted, tehát nem b.szol be jobban, csak előbb. kortyolgathatod, lehúzhatod, a seggedbe dughatod, fölcsíkozhatod és fölszívhatod, ugyan az lesz a hatása.

a hülyeségeket ezzel kapcsolatba meg felejtsétek el.

2011. dec. 31. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!